Jump to content

Mushennika

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Mushennika

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 1.4i 90 hp
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново
  1. Mushennika

    Максимално ET

    Здравейте колеги !Искам да попитам, понеже съм решил да слагам джанти 16x8j ET 30 на Сивика (6 генерация хеч) та въпросът ми е колко е максималното ЕТ ? И дали ще излизат много или ще паснат ? По принцип ми казаха, че би трябвало да мога да ги събера, но предпочитам да се застраховам ! (ако може някой който е слагал такива джанти да напише два реда )
  2. Колега количката УБИВА ! Много добре се е получило! Поздравления и да събира очите по пътя А да попитам самурайските картинки долу горе на какъв лев стъпват ? )
  3. Мисля, че го открих от къде е теча. Според мен е както колегата Sharpbg каза, където е пластмасата под чистачките. Според мен от там влиза, и ще видим как ще я правим Мерси за бързите отговори колеги ! )
  4. Не няма шибедах. По - късно ще кача снимка да видите за какво става въпрос!
  5. Здравейте колеги ! Имам един да кажем голям проблем... От някъде влиза вода във купето, но не мога да разбера от къде. Не е от долу, защото ходих на канал гледах от долу, грам ръжда няма, няма и дупки. Водата влиза от дясната страна и стига чак до задната седалка, а колко вода влиза.. с две думи, да кажем че мога да го зарибя... И това е от дъжд една нощ ! На работа с водоструйката съм си играл един час да я къпя от всякъде проверих после, вода нямаше - вали ли дъжд има... Колата е 6та генерация хеч. Ако има някой със същия или подобен проблем нека сподели какво е направил, че работата хич не е за смях..П.С. Внос е от Италия !
  6. Здравейте колеги ! Понеже съм се зарибил от край време да си бодна един клаксон като този http://www.youtube.com/watch?v=wd9SP2SH04k или като на General lee от Dukes of hazzard , но не мога да намеря от къде да си купя такъв... Случайно някой да може да помогне ? Благодаря предварително и се извинявам ако това не е точното място за темичката ))
  7. Здравейте ! Искам да попитам, от къде мога да си намеря евтин преден лип . Или поне някаква информация да ми дадете относно колко пари струват и т.н. Благодаря предварително !
  8. Доста добре се е получило и доста добре замислено. Скоро и аз може да го пробвам !
×
×
  • Създай нов...