diedarling 7 #1 Публикувано 25 Септември, 2014 (Редактирано) Колеги, препоръчайте някой който си разбира от работата в Добрич и не реже глави наред ? Редактирано 25 Септември, 2014 от diedarling Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diedarling 7 #2 Отговорено 25 Септември, 2014 Няма ли хора които да разбират и да се занимават с любимата ни марка в родния ми град? Не ми се ходи при човек който ще се учи на колата ми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #3 Отговорено 10 Октомври, 2014 И мен ме вълнува тази тема.Нека някой да сподели,ще е много ценна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #4 Отговорено 10 Октомври, 2014 Щом никой от Добрич не се обажда, значи няма. Остава Варна като вариант, Дидо - 0889668266. Проверено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #5 Отговорено 10 Октомври, 2014 Здравейте Толкова много Хонди в града явно не се чупят.Наистина и мен вече ме интересува кой оправя Хондите в Добрич. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове