didi1515 0 #1 Публикувано 22 Септември, 2014 Здравейте искам да попитам кой двигател е по удачния вариант и защо.Ще сменям двигателя на сивик 6та генерация и се двоумя кой от двата двигателя да използвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 23 Септември, 2014 b16a2, а на въпроса защо - защото го има серийно в твоето купе, съответно ще стане с по-малко преправяне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didi1515 0 #3 Отговорено 23 Септември, 2014 Не ме притеснява преправянето преправянето интересува ме кой двигател е по читав (правилния избор) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 23 Септември, 2014 Н... Ма е тежък за купето. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kwot 32 #5 Отговорено 23 Септември, 2014 Бях чел из разни форуми, че ако сложиш H-серия в сивик, каквито и тампони и стойки да ползваш, започват да се предават много силни вибрации по купето (досега не съм виждал въпросните стойки с гумени тампони, винаги са били с полиуретан, така че има резон). Незнам доколко е вярно де, по-добре някой с личен опит да се изкаже. От друга страна пък винаги бих избрал powerband-a на H22 в сравнение с този на B16. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 23 Септември, 2014 Н22А8 е страхотен двигател,ще останеш очарован от него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #7 Отговорено 24 Септември, 2014 Въпроса е че всички първоначално се засилват към Н22А7 или А8, но като разберат числата и преминават на Н22А2 или А5 успокоявайки се че той е пак същия мотор, но доста по евтин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #8 Отговорено 24 Септември, 2014 Колега МаniаК в какво се различават H22A5 и H22A8? По спецификации произвеждат същите коне на същи обороти,разликата в скоростните кутии е или в числата в тйунинга? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 24 Септември, 2014 Н22А8 и Н22А7 са еднакви хардуерно и разликата е софтуерна-имаше тема по въпроса тук във форума.От там идва разликата от 12к.с. в полза на А7. И двата мотора са с по-агресивни валове от Н22А2-5 и са по-сгъстени-на 11/1.Разлики има и в кутиите м/у двата мотора и останалите Н-серии,като са и с ЛСД. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didi1515 0 #10 Отговорено 24 Септември, 2014 Колега само да споделя, че цифрите не ме плашат благодаря на всички които изказаха мнение по въпроса.Улеснихте моя избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове