HONDA CIVIC 79 1 #1 Публикувано 11 Септември, 2014 Здравейте колеги,от скоро реших да карам сивика само с бензин 98 и съм приятно изненадан от разхода. Въпроса ми е проблем ли ще е да я карам само с него?,аз мисля че няма да има но искам да чуя колеги по компетентни от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 11 Септември, 2014 98 в бг.е подобрена версия на 95 и за жалост далеч от гръцкия 95 например.нямаш дерт,карай щом си усещаш колата по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #3 Отговорено 11 Септември, 2014 Аз от 1.5г карам само с 100 октана НИТРО и съм доволен от разход и вървеж! За около 35-40 000км не съм имал проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4 Отговорено 12 Септември, 2014 Аз също често съм и зареждал 98 и не съм имал проблеми, усеща се разлика във вървежа и съвсем леко пада и разходът, но като сложа чертата, пак ми излиза да заредя повече 95 и минавам повече километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #5 Отговорено 12 Септември, 2014 Те тарикатите от бензиностанциите са го сметнали... няма да се оставят току-така да зареждаш по-хубав бензин и да ти излиза по-евтино.. Бай Ганьо е голяма работа! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #6 Отговорено 12 Септември, 2014 Така направена сметката ми излиза все едно карам с 95H при разход 8-9л на 100км но вървежа и динамиката на колата с 100 октана при разход 6-7л на 100км е огромна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #7 Отговорено 23 Септември, 2014 Сметката е вярна! От 2,5 години си карам с 100 октана и съм много по-доволен от вървежа и динамиката! Бих добавил, че двигателя е по-тих и не се мъчи, същата сила идва в по-ниски обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #8 Отговорено 23 Септември, 2014 Сметката е вярна! От 2,5 години си карам с 100 октана и съм много по-доволен от вървежа и динамиката! Бих добавил, че двигателя е по-тих и не се мъчи, същата сила идва в по-ниски обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #9 Отговорено 23 Септември, 2014 От скоро и аз започнах да карам само със 100 октана, наистина двигателят утихна и се чувства по-добре, както и вървежа се подобри значително. Някъде обаче бях чел, че клапаните с времето прегаряли .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #10 Отговорено 24 Септември, 2014 В България 100 октана отговаря на 96 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #11 Отговорено 24 Септември, 2014 Някакви конкретни доказателства или факти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове