JunkieXL 25 #1 Публикувано 15 Август, 2014 някой със сивик 8 хеч да му се е налагало да си залепва декоративната капачка на дръжката на вратата (тази която имитира алуминии). Днес установих че от едната страна се е счупило захващането от самата капачка и сега може да падне. До колкото видях е пластмасово и си мислех, че някой може да сподели идея с какво да е залепя или да посетя някой автосервиз. Не ми се иска да сменям цялата дръжка, едвали ще продават само капачка. дайте идея с какво лепило или по какъв начин да го направя. благодаря предварително на всички споделили мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbata____ 1 #2 Отговорено 16 Август, 2014 С каквото и лепило да опиташ си мисля, че няма да може да се залепи, но все пак успех. Поне според мен варианта е подмяна ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 16 Август, 2014 Ако не стане със епоксидна смола, не се сещам със какво друго би могъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #4 Отговорено 22 Септември, 2014 дам, това е често срещан проблем при хондите, в англия още докато са им в гаранция им се чупят и си ги сменят, пак на който след гаранцията си взимат нова дръжка, ма нещо към 250 кинта маи беше. нещо сигорно заяводски пренатягат малко болтчето. Моята като дойде от германия беше също с счупена на шофьорската врата, така се изнервих че взех едно лепило малка черна тубичка момент и залепих където беше счупено отвътре при болтчето и вече една година никакъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 23 Септември, 2014 Преди година и нещо и аз плаках с подобен проблем, търсих частта, не я намерих. Закарах я на майстора ми. Залепи я , досега си държи.Сега му звъннах, но той, уви не помни точната марка. Каза ми само, че е двукомпонентно, за пластмаса, на еластична основа.Повърхнините се обработват предварително. Съжалявам за наивното обяснение, дано помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 23 Септември, 2014 Не знам какво е натоварването там,но и с горещ силикон също става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 23 Септември, 2014 Явно вече са около 3 години. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44665&page=15&do=findComment&comment=1057239274 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #8 Отговорено 11 Октомври, 2014 Благодаря за отговорите. Моя майстор е залепи с някакъв мисля че силикон и обработи другата част с нещо, надявам се всичко да е ОК за по-дълго време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове