B.Pavlov 188 #1 Публикувано 23 Юли, 2014 (Редактирано) Здравейте, предстои ми покупка на Сивик купе 1.6 В-тек със монтиран газов инжекцион. Казаха ми, че този мотор газта не се отразявала никак добре на главата му и т.н. Та въпроса ми е: Трябва ли да я махна щом я взема. Или може да карам отвреме на време на газ. Редактирано 23 Юли, 2014 от silas1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 23 Юли, 2014 Газта не му вреди повече от колкото на другите двигатели.По-скоро въпроса е след като е на газ колко и как е карана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #3 Отговорено 27 Юли, 2014 Значи казваш, че може да се кара понякога на газ? Без риск да замине главата или В-тека Други мнения има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 27 Юли, 2014 Те половината хонди са на газ,ако майстора е кадърен ще върви колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 445 #5 Отговорено 27 Юли, 2014 Моята е карам вече 80 000 км на газ, предният собственик и той 50 000 км. Колко и как е карана е строго относително, както и за кадърността на т.нар. майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове