tabla 1 #1 Публикувано 9 Юли, 2014 (Редактирано) здравейте колеги не е изненада предполагам за хората от София, че ще питам за предно стъкло бихте ли споделили и препоръчали кака действам за смяна на предно стъкло на моето H-Rv 3 вратка 1999г (за района на София)? сервизи, марки, майстори....просто се чудя как да постъпя, а самото стъкло е като ударено с ракета - практически не се вижда през него и в този си вид не е за каране колата, въпреки че стои все още. имам вариант за 2 ръка, свалено от кола за части, но самата ласна-уплътнение? мерси предварително любен ПС сега виждам, че не е в подходящия раздел темата, съжалявам за което и ако може да се премести от админ - мерси Редактирано 9 Юли, 2014 от tabla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #2 Отговорено 9 Юли, 2014 (Редактирано) Здравей Мога да ти препоръчам "Мустанг"- до спирката на метрото на Г. М. Димитров. Преди време за моята Хонделка имаха турско и китайско (за европейско не зная). Поздрави Редактирано 9 Юли, 2014 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 9 Юли, 2014 Предлагам ти да намериш някой самотен стъклар и срещу добро заплащане да отиде и да ти смъкне внимателно старото съкло,да смъкне и онова 2-ра ръка и да ти го монтира.С гумените лайсни винаги има проблем..ще го преживееш.Между всички турски и китайски ментета и оригиналното стъкло има балкан разлика.Късмет е естествено да намериш читаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tabla 1 #4 Отговорено 1 Август, 2014 Да завърша темата... Стъкло оригинално от морга във Враца на цена 80лв+50лв поставяне на място и сваляне на стикерите. От фирмата казаха, че цената на стъклото е чудесна към този критичен момент и наистина нямо по-добро от оригиналното. Оказасе, че има доста Харвита за части по морги в страната. Благодаря на отзовалите се с коментари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 2 Август, 2014 Има да и на повечето са им взети чистачките вече или им искат 40лв,което на мен за едно пикливо рамо с несменяема чистачка ми се вижда много.За тва си и карам без задна чистачка.Май при фейслифта вече може да се сменя чистачката или се бъркам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japona 0 #6 Отговорено 15 Октомври, 2014 моето стъкло също е сменено,преди да я купя,личи си по уплътненията-не са прилепнали добре,а какво са сложили един бог знае.Иначе от оригинално по-добро няма .На една от служебните коли,които съм карал сменяха веднъж и като се качих в колата се оказа ,че гледам през буркан.Ужасни кривини и смешни образи.Докато свикна с него ме болеше и главата дори,така че най-добре ориджинал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове