mousy 5 #1 Публикувано 8 Юли, 2014 При едно от посещенията в сервиз попитах дали не трябва да се смени филтъра на климатика. Провериха и ми казаха, че филтър няма. Възможно ли е изобщо да няма или въпросният да е просто махнат или от сервиза да не знаят къде да го търсят? Първата регистрация на колата е 2000 г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1579 #2 Отговорено 8 Юли, 2014 (Редактирано) Или изобщо няма, или не знаят, къде се намира!! Вариантът с празната кутия за филтър отпада, защото ако са я отворили щяха да ти сложат нов, нищо че стария липсва. Филтърът се намира зад "жабката", и за да се смени трябва да се махне жабката и гредата,на която е монтирана жабката, и кората под нея,(ако има такава). За да се види дали има кутия за филтър трябва само да се погледне под жабката (кората). Редактирано 8 Юли, 2014 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #3 Отговорено 8 Юли, 2014 В Youtube има изобилие от клипчета как се сменя въпросният филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #4 Отговорено 8 Юли, 2014 Майстори колкото искаш на тоя свят . Имаш място за филтър, отивай в autobox да ти го сменят. Там поне знаят къде се намира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #5 Отговорено 8 Юли, 2014 Зад жабката има черна кутия с продълговат капак по средата,отваря се от долу с дърпане!Вътре трябва да има квадратна пласмасова рамка за филтър,която се издърпва. Ако няма такава рамка,трябва да се намери и задължително с хубав филтър,че ефекта от ментетата е нулев! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #6 Отговорено 8 Юли, 2014 Благодаря за отговорите. Колега bobchoo, аз също съм с Aerodeck, имаш ли инфо за марка филтър, тъй като чета, че имало и някакви боклуци? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове