5 GTT 178 #1 Публикувано 29 Юни, 2014 От кaкто съм взел Хондaтa, кaто нaтиснa съединителя се чувa едно съскaне все едно нещо изпускa. Товa е тaкa вече 15000 км. Кaкво може дa е?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #2 Отговорено 30 Юни, 2014 Акустичен ефект от горната помпа, Жоре? При мен има едно поскръцване - пръсках, смазвах, ама май идва от самата помпа, не от педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #3 Отговорено 30 Юни, 2014 Аха! Понеже в Хондата няма какво да "съска" при превключване, значи помпата ще го замести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hukumo 39 #4 Отговорено 30 Юни, 2014 и при мен се наблюдава същия (д)ефект. но мислех че нещо скърца.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #5 Отговорено 30 Юни, 2014 Аз карам Сивик 6та хечбек и от няколко месеца се случва същото. Когато запаля колата и натискам съединителя се чува скърцане сякаш от прожина, но след малко каране и натискане на съединителя спира и изчезва този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 30 Юни, 2014 И аз го имам същия проблем,но си карам така.Мислех си,че ми е текнала помпата,но не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #7 Отговорено 19 Юли, 2014 Акустичен ефект от горната помпа, Жоре? При мен има едно поскръцване - пръсках, смазвах, ама май идва от самата помпа, не от педала. Напръскай с малко WD нита, който сединява рамото на педала с оста на помпата. При мен поне оттам идваше скърцането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #8 Отговорено 19 Юли, 2014 Акустичен ефект от горната помпа, Жоре? При мен има едно поскръцване - пръсках, смазвах, ама май идва от самата помпа, не от педала. Напръскай с малко WD нита, който сединява рамото на педала с оста на помпата. При мен поне оттам идваше скърцането. Пръсках - ВД40, течна грес...звукът е като да скърца съединение, но не е това - никакъв ефект от смазването. Накрая ще избухна с една нова горна помпа и а е гъкнала - а съм я взривил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове