Jump to content
NIK0978

моля за информация

Recommended Posts

Здравейте,тъй като съм се спрял на това возило CR-V-1999-2000-128hp,интересува ме като цена смяната на консумативите-само частите,за да знам колко пари ще ми трябват след покупката и също така дали задължително трябва да се смени и маслото на ДИФ-А? Мерси предварително.                                                        

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

99-00 има и 147к.с. Търси КОЛАТА, като състояние! Ангренаж 35лв.; ролка 40; външни ремъци 3х15; маслен, въздушен, купе 30-50; от ауто+ /ориентировъчно/; дв. масло 10в40, 3,8л; масло за дифа-задължително и задължително от Бултрако за ок. 30лв. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за информацията,дано се вмъкна в бюджета-7000лв. :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! Аз има такава машина и цените са такива каквито ти ги е написал колегата по горе. Но 7000 лв. е голяма цена все пак си купуваш кола на 15 години. Пазари се за покупната цена. Най-тънките гуми са 600 лв. а ще имаш и други разходи като запалителни свещи, акумулатор, кабели евентуално, термостат - задължително, газова уредба обикновена - 350 - 400 лв., нещо дребно по ходовата част и т.н. 128 к.с е с 20 лв по-малък данък от 147 к.с. и по малък разход в градски условия. УСПЕХ в пазарлъка!  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здрасти! Аз има такава машина и цените са такива каквито ти ги е написал колегата по горе. Но 7000 лв. е голяма цена все пак си купуваш кола на 15 години. Пазари се за покупната цена. Най-тънките гуми са 600 лв. а ще имаш и други разходи като запалителни свещи, акумулатор, кабели евентуално, термостат - задължително, газова уредба обикновена - 350 - 400 лв., нещо дребно по ходовата част и т.н. 128 к.с е с 20 лв по-малък данък от 147 к.с. и по малък разход в градски условия. УСПЕХ в пазарлъка!  

По-малкия разход е обаче при 147кс. ,но пък при него има втора ламбда сонда след катализатора и е по-сложно за евентуална ГУ ......иначе ,като вървене няма осезаема разлика между 128 и 147

Успех!

Редактирано от nag

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-малкия разход е обаче при 147кс. ,но пък при него има втора ламбда сонда след катализатора и е по-сложно за евентуална ГУ ......иначе ,като вървене няма осезаема разлика между 128 и 147

Успех!

Да ама само на теория, на практика е различно имам и 147 к. с и 128 к .с. и двете са на менат и 147.цата е 1.20 лв. на 10 км., а 128 е 1 лв. на 10 км в градско. На втората ланда сонда се слега емулатоар и нещата заспиват. Питаи патило, а не старило. УСПЕХ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за метана,но колега ,който имал автоматици 128 и 147 споменаваше за 2л..по-малък разход градско при 147-цата на бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аааа 2 не може да докара :) виж половинка да :) Щото ако 128 гори 10 в града то другата трябва да гори 8, абсурд за тая кола 8 в града :)

Редактирано от Слави CR-V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...