scre 32 #1 Публикувано 19 Юни, 2014 Момци я кажете сега какво мислите относно големината на генерацията след турбината.В доста форуми само различни мнения чета и хептен се ошашавих.Идеята е проект с краина цел 200 магарета на мотора. Чудя се дали генерация на 60x1.5mm ще свърши работа или трябва да е поне 63х1.5?Според различни статистики предимно се ползва 63мм но там тавана е около 300к.с според други и до 350... Дори и за 200-220к.с слагат 63мм.Турбината е малка,нещо от рода на тд04 Та ми е интересно какво мислите по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 19 Юни, 2014 Колега какъв мотор ще турбинираш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #3 Отговорено 19 Юни, 2014 D15-ка ще се турбинира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 291 #4 Отговорено 20 Юни, 2014 колега направо режи капака и изкарвай топлата част на турбината нагоре тва е най добрата генерация Или като на Бойко, с червената хонда вади генерацията от страни на бронята Ако искаш нещо по нормално, прави тръбите от долу на 76мм до края и така, тия 60мм са добре за атмосверка , но не за турбо, при турбо , колкото повече толкова по добре правиш един път големите тръби от мотора до края и приключваш с генерациите, иначе сега слагаш 60 после като смениш турбото ще сложиш 76, за тва по добре големи тръби , все пак нищо не губиш, само печелиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #5 Отговорено 20 Юни, 2014 (Редактирано) Знам че и прекалено голяма генарация не е добре ... Мислил съм и за това което е направил Бойко но при него всичко е по различно Дори и така да е ... колко шумна ще стане ако изкараме тръба през бронята?Идеята е да се достигнат 200 магарета и край ... т.е дори и в бъдеще няма да се засилва повече,за това обмислям наи-удачният начин Като се има впредвид имаме налична 60мм генерация! Редактирано 20 Юни, 2014 от scre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове