gamencerista 53 #1 Публикувано 4 Юни, 2014 Колеги имам проблем с едни джанти. Слагам джантата обаче не мога да завия гайката на шпилката. Отвора на джантата е по-тънък и не хваща. Казаха ми да търся удължени гайки като на състезателните автомобили, някой с мнение ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 4 Юни, 2014 Какви са тези джанти бе,колега?Направо ме смайваш.То хубаво ще сложиш такива гайки ако намериш и то на вероятно доста по-висока цена,ами те няма ли да стърчат над джантата и как ще изглежда?Другия вариант е да ги разшириш на стругар и трети да ги продадеш ако особено много не са ти легнали на сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 4 Юни, 2014 Варианта ти е с такива гайки или на стругар да ти увеличи отворите на джантите. Най-добре отиди в някой голям монтажен център и пробвайте какви гайки ще влязат. http://www.gasgoo.com/auto-products/fastener-452/1486108.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #4 Отговорено 5 Юни, 2014 Да нещо като на колегата WingMan май ще трябва. Вариант с разпробиване на стругар не е опция, джантите са с 8 дупки и са близо една до друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #5 Отговорено 6 Юни, 2014 (Редактирано) Търси тънкостенен ключ или камък. И при мен е така. Едните джанти немога да ги сваля с оригиналния ключ. ....опс сега видях че на теб гайката не ти влиза. Пробвай със 17 гайка Редактирано 6 Юни, 2014 от Silvergreen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #6 Отговорено 16 Юни, 2014 Ами всъщност аз като си взех моята хонда бях с такива, по-дълги гайки. Не са с отворен край. Вървяха си с железните джанти. Наложи ми се да си купувам нови гайки (по-плитки), защото като сложих оригинални, лети 14ки и не можех да сложа капачките отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове