Hukumo 39 #1 Публикувано 28 Май, 2014 Привет колеги, хвърлил съм око на едно CR-V II ген. от тази обява: http://www.cars.bg/c504856 някой колега ходил ли е да го гледа? от София съм и исках малко да проуча преди да отида на място. Изчетох тука във форума каквото имаше на тема оглед на CR-V, но тъй като нямам реален опит с този модел, ще се радвам ако някой ми помогне в огледа. П.С. HR-V то нещо ми отесня.. а се оказа че съм станал фен на марката.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #2 Отговорено 28 Май, 2014 Според мен предишния собственик е бил мърляч, а това е най-лошото, което може да се случи на една кола ! Ако тази кола е имала един собственик и приемем, че написаното в сервизната книжка е истина, то излиза, че тази кола за 11-годишния си живот е била обслужена само два пъти и за последно преди 8 години На всичкото отгоре продавача най-гордо е изтипосал на снимка позорния документ Основна болежка на този модел е износването на разпределителните валове, което пък се провокира точно от рядката смяна на маслото, така че сам си прави изводите. На първо четене виж дали двигателя работи тихо и равномерно и дали има сажди в ауспуха. Както и дали работи климатика и включва задния диференциал. Ако всичко това е наред другите неща са бели кахъри, въпреки това задължително на диагностика! Така по снимка само може да се гадае 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen petrov 0 #3 Отговорено 15 Юни, 2014 Здравейте колеги. Предстои ми покупка на CR-V II ген. и тъй като до сега не съм имал такъв автомобил ще ми е доста трудно (предполагам) , Моля да ми съдействате, какво трябва да "видя", да "усетя", да "чуя", къде има "скрити дефекти", слаби места и т. н. Насочил съм се към автомата, но ... не се знае. Ще реша допълнително. Благодаря Ви предварително! Поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове