Pretorian 0 #1 Публикувано 5 Май, 2014 Здравейте, Гледам в бултрако са пуснали някаква "прИмоция" за сервизно обслужване - http://www.honda.bg/service.php Някой възпозвал ли си е от това и да си каже мнението. Че на мойта таратайка и е време за обслужване и т.н и не знам дали да ходя при тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 6 Май, 2014 Аз писах в темата за маслата, но ще драсна два реда и тук. Доволен съм от услугата. Маслото е оригинално на Хонда, масленият филтър е синият. От прегледа ми казаха, че свещите и едни тампони са за смяна и така и беше, проверих ги след това лично. Виенето от лагера на първичният вал на скоростната кутия го объркаха с виене от аксиален лагер. Автомивката беше безплатна. Накрая обаче цената беше 99,28лв, а не както ми обявиха по телефона - 79лв. Посещението ми беше в София - Ботевградско шосе, за който сервиз аз имам добри впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #3 Отговорено 18 Май, 2014 Аз смених масло 10/40 с филтър,пълен преглед на ходова част и течности,плюс регулиране на фарове и замерване на акумулатора за 75,60 с ДДС.За мен това е много добре,защото всичко е оригинално,а само филтъра е 20лв.от магазина им, маслото 33лв.с ДДС за литър! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #4 Отговорено 27 Юни, 2014 На мен пък за масло , маслен филтър, спирачна течност, масло в скоростната кутия и прегледа си ме обрулиха 330 лева. Иначе всичко в обслужването е по европейски. Кафенце, безплатен WiiFi, и т.н. Общо взето отстъпката за маслото и филтъра е меко казано символична 5%. Маслото е 5W-40. Филтара е новия на Фрам и при него отстъпката е 5%. Питах ги , защото в брошурата пишеше, че за мойта кола смяна на масло и филтър е 72 лева(става въпрос за Сивик 7-ма) и те ми казаха , че това е с 10W-40 масло цена, не знам дали някой си кара колата с полусинтетика, ама аз не. Всичко е реклама и мен ме подлъгаха малко с тази цена. Мислих и горивния да сменям, ама питах за него щото в брошурата пишеше че е 120 лева с труда , ма се оказа че е 190 и леко се отказах. Лошото е , че единия амортисьор е изтекъл и сега трябва да ходя да ги тествам. То е ясно, че ще се сменят ама да видим кога ще е, защото за сега нищо не се усеща при каране. Някой да знае свесен стенд за амортисьори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #5 Отговорено 27 Юни, 2014 (Редактирано) А талон за 15% отстъпка на части дадоха ли? На мен миналия път ми дадоха и с него си купих доста части за мен и брат ми! Мнението ми за този на Ботевградско е добро! Редактирано 27 Юни, 2014 от bigmo6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dr_DreaD 1 #6 Отговорено 16 Август, 2014 Ходих и аз преди два месеца във Варненското Бултрако. Предварително се обадих по телефона да ми кажат ТОЧНА цена за услугата, че при мен литъра е 30 лв... Направиха оглед на колата, софт. диагностика, погледнаха ми всички филтри. А платих реално смяна на масло с филтъра, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #7 Отговорено 10 Септември, 2014 Харесах една Хонда Сивик 8-ма генерация от Горубляне. Кое е най-читавия сервиз където мога да я погледна? Колко долу горе актуалната цена за кола края на 2008, 1.8 бензин, стъклен покрив и почти всички екстри без подгряване на седалките и навигация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #8 Отговорено 10 Септември, 2014 Най-лесно е да я закараш на преглед в сервиз Юби Ко, който също е в горубляне и е официален на марката и няма да ти вземат много за пълна диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #9 Отговорено 11 Септември, 2014 Имате ли мнение за ogledi.com. Читави ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове