Jump to content
GoMi

Една тема от руски форум за премахване на катализатор на к20а6

Recommended Posts

http://www.accord-russia.ru/showthread.php?t=80993&highlight=%EA%E0%F2-%EA%E8%EB%EB%E5%F0

колеги въпроса ми е дали някой в България е правил нещо подобно или дали използва такъв продукт ?

защото като цена е добре , но поръчка от Русия е много съмнително нещо.... поне според мен !

ще се радвам някой да сподели дали одобрява или не подобна интервенция и дали е възможна направата и в България !

:)

поздрави и весели празници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва желязо е елементарно за изработка ,гледам че и са отдалечилисондата което би трябвало да е добре .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Катализатора както и всички гърнета реално са рестриктори за изпускателната система.Няма нищо изненадващо от ресултатите,К-серията подлежи на сериозен тунинг както атмосферно,така и принудително пълнене...въпроса е какво точно искаш и защо го искаш.Иначе катализатора могат да ти го махнат навсякъде къдеъо ремонтират ауспухови системи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама така като напишете "някой в България"Отдалечавате сондата да не е на директен "огън" с дистанционна втулка...тва е мега идеята.Тунинг фирмите правят някакви лъскави шукарни тръболяци с тази втулка на тях и ги продават за по няколко стотин лева.На мен ми излезе 8лв :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На колко трябва да се отдалечи сондата. Т.е. втулката с какви размери трябва да е? Дали нещо конкретно, или просто дет викаш , сондата не трябва да е там в тръбата на яката жега, а малко встрани? Питам щото ми е на дневен ред да избушвам катализатора, ще му остава корубата само, и да знам каква втулка да търся да правим...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...