Coupee 12 #1 Публикувано 11 Април, 2014 Ако някой колега е по-навътре в нещатата със застраховките бих помилил за съвет.Къде е най-изгодно да си направя автокаско,съответно и къде плащат най-добре.Колата е Сивик 6 ген.купе едва ли има значение,но все пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #2 Отговорено 12 Април, 2014 Здравей, то се знае ЗК"Лев-Инс" виж им и рекламата! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3 Отговорено 12 Април, 2014 От Лев Инс и аз бях доволен. В Армеец повече не бих си направил... ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #4 Отговорено 13 Април, 2014 А мнения за ДЗИ и БУЛСТРАД или БУЛИНС? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #5 Отговорено 14 Април, 2014 (Редактирано) Първото ми каско бе към Виктория - никога повече. Кофти обслужване, мнооого скрити детайли из договора, лоши оценки на щети, бавене и т.н. Сегашното ми е на Алианц. Много добро, но не мисля че би било подходящо за твоя автомобил тъй като минималната им цена за каско е 350лв. Моята е застрахована на 6000лв и отново е тази цифрата. Иначе са много щедри и бързи. Определено влизат в положение (поне офисът където ходя аз). Забравихда спомена - като минус си спомних че Алианц имаха някакав кофти детайл при кражба на аудио компоненти от автомобила - я радио, усилватели и т.н. Не си спомням само дали не ги поемаха, частично или изискваха касова бележка за закупуването им. Иначе имам познати към ЛевИнс и не съм чул нищо лошо. Редактирано 14 Април, 2014 от Duch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #6 Отговорено 15 Април, 2014 Аз откакто взех Хондата вече стават 3-4 години, правя и каското и гражданската само в Армеец. Имах няколко различни щети, веднъж на паркинг, веднъж и пред блока, някой мина с ключа, завеждал съм и други щети и всичко е било наред и парите са стигали да си оправя количката. Като цяло съм много доволен от тях. За другите не знам, но мой приятел преди месеци ми се оплака от Лев Инс, че нещо не искали да му плащат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #7 Отговорено 25 Април, 2014 РАЗОЧАРОВАНА СЪМ МНОГО от "Армеец"!! Не поискаха да ми платят за счупен халоген,защото на направената снимка се "виждало като че ли , че леееееееко бил пукнат"!Така ми казаха! Бях бясна! Чувала съм добри отзиви за "Виктория":) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #8 Отговорено 28 Април, 2014 Не искам да звуча като защитник на застрахователите, ама когато някой детайл е описан (че е пукнат в твоя случай), няма как да ти го платят, това е практика на всички застрахователи. За това съвет от мен, преди да ходиш да я снимат колата, винаги оправяй всички малки детайли по нея, за да изглежда перфектна на огледа. Аз правя така и Армеец винаги плащат добре. Лично аз, не бих рискувал с Виктория за каско, по-сигурен съм за колата, когато я застраховам в голяма компания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #9 Отговорено 28 Април, 2014 Аз от Армеец не съм доволен. За челно стъкло ми изплатиха 120лв при положение , че китайско от кобра струва 150. Като цяло плащат малко, особено ако ти е по-стара колата. Ще ги сменям лятото, най-вероятно с ДЗИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове