Player101 383 #1 Публикувано 4 Април, 2014 Пригледа ми се нещо от "доброто старо" комунистическо кино и се сетих за един филм, в който главните герои щяха да ги пращат в командировка (не мога да си спомня Канада ли беше или Швейцария), Та единия герой беше един младичък и с мустачки ако не се лъжа, много кадърен в учреждението, а имаше и един дърт некадърник, на който младия му сипваше с големия черпак, наричаше го пълен некадърник и всякакви от тоя сорт... цялата атмосфера на филма беше връзкарство и подмазвачество кой да намаже да излезе зад граница , чак жената на младия инженер получи нервна криза накрая . Ха сега, как се казваше филма е въпроса... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 4 Април, 2014 Намерен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #3 Отговорено 4 Април, 2014 Първоначално си помислих, че питаш за "Маневри на 5 етаж", които също е култов : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 5 Април, 2014 (Редактирано) По описанието и аз за "Маневри на 5 етаж" си помислих.Адио Рио не беше ли с един труп?Дето все го разхождаха напред назад. Редактирано 5 Април, 2014 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 5 Април, 2014 Да бе, ама гледай на 1.06.00 за какво сипване става въпрос Btw, отде се взеха тия мъртъвци ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 5 Април, 2014 (Редактирано) "само да те види оня каменния Христос и ще се прекръсти" :tooth: :tooth: :tooth: пп.Ей някой ако се сеща за още такива филми нека да пуска,че и мен ме хвана носталгията Редактирано 5 Април, 2014 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 5 Април, 2014 Оркестър без име. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #8 Отговорено 5 Април, 2014 Има много хитови филми, но този е един от любимите ми : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #9 Отговорено 5 Април, 2014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #10 Отговорено 5 Април, 2014 ХАха Венцо това е като за нас бря Морско Иначе "ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #11 Отговорено 6 Април, 2014 Сещам се за много, но любимият ми е "Да обичаш на инат" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musho 6 #12 Отговорено 6 Април, 2014 "Авантаж" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #13 Отговорено 6 Април, 2014 "да обичаш на инат" ми е в фаворитите.Войната на таралежите също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #14 Отговорено 6 Април, 2014 Васко да гама от село Pупча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #15 Отговорено 7 Април, 2014 "Специалист по всичко" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #16 Отговорено 7 Април, 2014 Е това е филмаhttps://www.youtube.com/watch?v=9hpWMP9Hfpc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #17 Отговорено 11 Април, 2014 " От нищо нещо ", " Топло ", " Дами канят ", ... " Комбина " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #18 Отговорено 25 Април, 2014 (Редактирано) "Всичко е любов" и "Стъпки в пясъка":) "Когато ми стане тъпо, просто бягам" – една от култовите реплики на главния герой.Филма те кара да се замислиш за изборите, които сме направили; за възможностите, които сме пропуснали; за рисковете, които сме поели и за смисъла от живеенето в такава странна, бурна и объркана епоха.... Редактирано 25 Април, 2014 от nina_witch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #19 Отговорено 25 Април, 2014 С деца на море и всички серий на Баш майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #20 Отговорено 25 Април, 2014 За старите е дълго за писане и мотиви.Последно от бг. филми ми допадна "Миграцията на паламуда". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове