haunted 13 #1 Публикувано 28 Март, 2014 Здравейте, Търся си кола от известно време и попаднах на тази обява: http://ina-motors.cars.bg/c671263 . Не мога да разбера тази хонда коя генерация е. И четох, че има двигатели vtec и vtec-e. На тази кола какъв е двигателя? Хареса ми много по каталог разхода и пъргавината на този двигател. Как стой въпроса с газафицирането? Ще слага газов инжекцион, но има ли проблеми с ламбда сонда и светването на check engine? И ръждясват ли тези хонди? Всякаква информация ще ми бъде полезна. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #2 Отговорено 28 Март, 2014 Шеста генерация, англичанка. Това е Vtec-e мотор, носи на газ и няма проблем. Дали ръждясват? За зла участ всички ръждясват, особено когато са на 15+ години. Като идеш да я видиш гледай добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 28 Март, 2014 Щом е от Австрия сигурно ръжда ще има. Все пак и си е на 10-15 год. Оглеждай отдолу праговете и веждите . Там най-често там избива ръжда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #4 Отговорено 28 Март, 2014 Благодаря за отговорите. А иначе има ли нещо по-специфично да гледам за модела? От маздите се отказах, защото нямат никаква антикорозионна защита. При хондите има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #5 Отговорено 28 Март, 2014 Не, повечето са с меки ламарини - облягаш се на калника, като пръднеш и той хлътва навътре. За жалост това е факт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #6 Отговорено 28 Март, 2014 Имал съм 15-годишна Сивик 5, имал съм 3 броя 10-15 годишни Сивик 6 англичанки (със емблема Ровър), имах/имам две 18 годишни CR-V-та JDM-ки, имам и 13 годишна Акорд 6 англичанка. Вече осма година правене на ГТП съм се нагледал на всякакви Хонди. Смея да твърдя, че англичанките до 2002-ра ръждясват по-малко от японските си сестри. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #7 Отговорено 28 Март, 2014 Хондите като цяло нямат защита до 2002 - 2003 година , англичанки японки честно казано са си зле , мотора е екстра разхода е добър вървевнето прилично. Колата изглежда читава но гледай под подкалниците как е , ако трябва ги свали ако ти дадат защото там задържа влага и кал и първо от там тръгва всичко с ръждите. Интересно е само описанието на цвета , който преминава от тъмно зелено , синьо и стига до жълто. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове