Domin1k 2 #1 Публикувано 24 Март, 2014 Здравейте колеги, Наскоро станах съобственик на една Хондичка Сивик 2005 1.7 CDTI. Като цяло бих казал че съм доволен от колата, бе имаше някои нещица за смяна. Абе да не се задълбавам. Въпроса ми е следният имам проблеми при вкарването на 3-та скорост(не винаги влиза от първият опит) при другите скорости не изглежда да има проблем , посъветваха ме да сменя маслото на скоростната кутия. Разрових се из нет-а и намерих един каталог по който дават че за Хонда Сивик 2005 1.7 СDTI - това масло Syntrans Multivehicle 75W-90 . Бихте ли дали съвет дали това масло е подходящо ? Ако да дали може да ми препоръчате от някъде да го взема на по човешка цена(най-добрата за момента която намерих е 28лв литъра)? Ако ли пък не кое масло бихте ми препоръчали ? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 24 Март, 2014 Само и единствено оригинално MTF от представителството,и на нищо общо с 75W90.И ако цената от 30лв/л те притеснява продавй колата,не си за нея 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 24 Март, 2014 Колега,честито за колицата!Както казва колегата поръчвай само от представителството на Хонда или от общите поръчки,които се правят във форума.Не виждам какво те притеснява цената при положение,че кутията ти събира около 1.5л. или малко повече и се сменя веднъж на 50 000км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Domin1k 2 #4 Отговорено 25 Март, 2014 Само и единствено оригинално MTF от представителството,и на нищо общо с 75W90.И ако цената от 30лв/л те притеснява продавй колата,не си за нея Колега ти не ми казвай аз за какво съм. Но все пак благодаря за отговора 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #5 Отговорено 26 Март, 2014 Само и единствено оригинално MTF от представителството ...:Подкрепям мнението на колегата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 27 Март, 2014 MTF но проблема едва ли ще е от маслото .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове