Jump to content

Domin1k

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-2 Poor

Относно Domin1k

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic Sport
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия

Contact Methods

  • Skype
    krisss

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега ти не ми казвай аз за какво съм. Но все пак благодаря за отговора
  2. Здравейте колеги, Наскоро станах съобственик на една Хондичка Сивик 2005 1.7 CDTI. Като цяло бих казал че съм доволен от колата, бе имаше някои нещица за смяна. Абе да не се задълбавам. Въпроса ми е следният имам проблеми при вкарването на 3-та скорост(не винаги влиза от първият опит) при другите скорости не изглежда да има проблем , посъветваха ме да сменя маслото на скоростната кутия. Разрових се из нет-а и намерих един каталог по който дават че за Хонда Сивик 2005 1.7 СDTI - това масло Syntrans Multivehicle 75W-90 . Бихте ли дали съвет дали това масло е подходящо ? Ако да дали може да ми препоръчате от някъде да го взема на по човешка цена(най-добрата за момента която намерих е 28лв литъра)? Ако ли пък не кое масло бихте ми препоръчали ? Благодаря предварително.
  3. Здравейте колеги, Проблемът ми е следния при ниски обороти (1000-2500 ) се чува един неравномерен шум от двигателя ( между тракане и пляскане) след 2500 оборота изчезва (но честно казано не съм толкова сигурен защото може би шума от двигателя просто го заглушава). Въпросът ми е следния тъй като съм собственик на Хондичката от скоро и не съм имал възможност да я сравня с други дизелови хонди , някой да е попадал на същият/подобен проблем? Карал съм и други марки коли с isuzu мотор , но този шум го нямаше а и някак си не ми и прилича да си е по default така . П.С. Моторът си работи перфектно на едно място. Хондичката е - Honda civic 2005 1.7 CDTI
  4. Здравейте колеги. Наскоро си купих Хонда Сивик 1,7CDTI спорт 2005г.За пръв път карам японски автомобил, но засега съм много доволен от колата , но има един проблем за който бих искал съвет от някои по запознат Проблема е следният .. Трудно влиза първа скорост трябва да я бутна по силно и дори да задържа скоростния лост докато тръгвам иначе просто ми " гърми" и се изключва от скорост също така при тръгване на 1-ва ако не тръгвам на полу съединител доста се тресе цялото купе , а пък при тръгване на полу съединител мотора ручи но колата потегля все едно съм дръпнал ръчната.С всички други скорости няма никакъв проблем.П.С. Извинявам се ако вече има отворена тема по този проблем не успях да я намеря.
×
×
  • Създай нов...