Jump to content
borko 30

Уред за диагностика

Recommended Posts

Мисля да си купя тестер за диагностика ,вместо всеки път да ги гуша на елкона и накрая нищо!Давайте мнения за модели ако някой си е купил за лично ползване и как се справят.Ориентирал съм се към няколко модела от обяви примерно -memoscan u381, D900 2013/14 година,creader V ,пишете ако притежавате някой от тях и дали сте доволни ,пишете също и за други модели ако сте купили и дали лесно се свързват и такива работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ще формулирам въпроса пряко към занимаващите се с тази дейност -memoscan u381 или D900 2013/14 година уговорих почти еднакви цени и за трите модела -пишете кой е по-добрия и го поръчвам веднага!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат с устройствата ,които цитираш и какви пари са , но варианта смартфон с андроид + професионално приложение за около 15лв + блутут предавател от obd2 си мисля , че ще е по-евтиното решение . При всички положение ще ти кажа , че грешки ще си мислиш, че си изтрил ;) Само с HDS се трият реално грешките , с другите просто ги скриваш ;) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята нокия n95 8gb е на симбиан и този вариант отпада,добре си работи и не ми се иска да я сменям -навремето струваше луди пари,и докато работи няма да го сменям.Те по принцип грешките се изтриват и с откачане на акумулатора ,обаче аз искам да ми покаже някой уред точно причината защо светва в даден момент лампата.Мислех за варианта да купя кабел ,обаче трябва да мъкна лаптопа на брат ми всеки път като се наложи.Преди малко поръчах memoscan U381 ,спазарихме се за 110лв,пише че показва живи данни от компа за датциците ,тестове имал и не знам кво си ,пък като пристигне ще видим какво ще стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес дойде obd2 скенера и веднага се свърза с компа на колата ,изтърси ми р1491 и сега ще търся решението за нея!Има тестове за ламбда сондите ,показва грешката и пише какво означава,показва живи данни от мапа сондите и други щуротии но не съм го разучавал още -само го пробвах ,чете от доста автомобили .Сега се насочвам в откриване на проблема с тази грешка който отново се върти окола егр клапана ама сега няма нищо запушено и ще го умувам,поне след експериментите няма да ходя всеки път на елкона да чакам и да ми взимат кинтите за нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

// off

Е те не ти взимат кинтитие за нищо - взимат ти ги за това, че нямаш техниката, а понякога (не ти конкретно) и способността да си го направиш сам.

Кажи какъв модел си взел, за да има полза от темата за поколенията.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм написъл по-горе на кой модел се спрях последно Memoscan U381.Вчера забелязах че даже са му качили софтуера за U581 и при първоначално включване се изписва като U581.Последните няколко пъти само ме закачаха ,казваха ми грешката ,дай парите и ела другата седмица да видим за кво става въпрос щото много заети ,като отида другата седмица пак така заети ела след 10 дена и т.H.Усещам ги аз че не им се занимава с хондата ама не казват направо,ами ме мотаят само.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...