djigata 9 #1 Публикувано 14 Март, 2014 здравейте колеги, от известно време разглеждам обявите за fr-v и това което ме интересува е защо на хондата с дизеловия мотор я има екстрата за реглаж на фаровете + копчето за включване и изключване на vsa системата а при бензиновите мотори е или само реглаж на фаровете или само vsa като комбинация не се среща при бензиновите мотори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1859 #2 Отговорено 14 Март, 2014 При FR-V не знам как стоят нещата, но ако изходим от CR-V, то преди феистлифта на 2-ра ген. много неща са орязани. След това, вече започват да ги слагат по-масово. Е има и друго нещо - степен на оборудване и кой какво си е поръчвал, защото при Хонда всяка една крушчица в повече, вече си е екстра - която се заплаща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 14 Март, 2014 И при бензинките го има но само при 2.0 мотора, за жалост те пък са много кът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djigata 9 #4 Отговорено 14 Март, 2014 аз точно за 2.0 мотор се оглеждам ама са кът но и при тях са орязани екстрите та дори и при 1.7 и 1.8 пак ги няма комбинирано а при дизела си ги има комплект и двете екстри всякаш са серийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 15 Март, 2014 Ми има една много читава двоика с фул екстри и чисто нов ГИ БРЦ, лично съм я оглеждал преди покупката лани, и направо ми се прещя аз да я взема. Момчето скоро разправяше че ще купува апартамент и щял да я продава но не знам какво стана. Но пък и цената и е като за хубава кола да знаиш Ако те интересува ще го питам ще я продава ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djigata 9 #6 Отговорено 15 Март, 2014 питай го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #7 Отговорено 15 Март, 2014 Най - вероятно дизела, понеже е един и нямаш избор, са му сложили повече глезотийки, а при бензина имаш алтернативи. Всичко е маркетинг, гъдел да има за клиента... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Цоле 0 #8 Отговорено 20 Март, 2014 Аз карам 2,0 executive и ги има и двете , ти не знам какво си гледал и чел.Фаровете са адаптивни и за това няма копче за реглаж , точно сега си търся датчика за адаптивните свтлини защото моят е изгнил буквално.Вътре е влезнала вода не знам как и направо е заминало всичко , а в любимото Бултрако цената е точно -524 лв. тия са луди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове