Jump to content
GOSHO__92

Оказ за регистрация

Recommended Posts

Здравейте , днес ходих в кат варна за повторни транзитни номера след яко чакане ме накараха да мина на канал ала бала и там филма дойде след като ми видяха вин номера и ми заявиха че трябва да минавам някаква комисия която е само в сряда .Като обяснение на въпроса ми защо полицая ми каза че вина ми започвал с 1 ца и това било стандартна процедура,но можело да се окаже и крадена.....

Въпросът ми към вас е дали някой е наясно с тая комисия-какво точно се гледа там и какво става ако колата се окаже крадена ???

благодаря предварително.

сори за правописната грешка.

Редактирано от GOSHO__92

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна работа :blink:  И какво значение има, че вина започва с 1-ца? Моя ВИН на моята кола също започва с 1-ца, щото е американка, но проблеми в КАТ Ямбол не съм имал. Ще ми е интересно да чуя мнения и от други колеги. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Според мен тези нещо друго са видели ама не са ти казали какво точно нередно има.Моя ВИН също започва с единица(предполагам и не само на мен) ама никога не са ми правили проблем.По принцип никой не е застрахован,че като купува кола не е крадена,но едва ли има нещо общо с цифрата на ВИН-а.Постарай се ако можеш ти или с някой колега,който разбира повече от коли да проверите дали номера на двигателя и шасито съвпадат с документите,или да не би да са правени някакви преустройства по автомобила,различно от стоковия вид,за които да трябва да се минава техническа комисия за узаконяване.Това ми идва на ума в момента,някой от колегите да каже друго ако се сеща.

А автомобила и документите задържаха ли ги при тях?Ако не са ,добре е да изясните предварително нещата ако е възможно ,за да си подготвен.

Познавам доста хора ,които си изгоряха така нелепо без да имат никаква вина.

Пиши да видим какво става и успех!

Редактирано от civic 1.6 aerodeck

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://technotest.bg/resources/GRAFIK.pdf - не е технотест ,

официалният сайт на КАТ Варна  е http://varna.mvr.bg/Administrativni_uslugi/Patna_policia/reg_mps.htm 

http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=80177 според мнението на 

zheleznia  -  Здравей колега! Миналата година имах проблем с кола закупена и регистрирана в КАТ Варна и в последствие при закупуването и от мен и прегистрацията и в КАТ Шумен се оказа, че във Варна са сбъркали номера на двигателя. Отидох с колата във Варна и там един полицай ме посъветва да говоря директно с началника на пункта за регистрация! Поне в моя случай излезе много разбран човека и проблема се реши в рамките на 1 час. Така, че пробвай да се срещнеш с него и да му обясниш за проблема. Канцеларията му е вътре в самия пункт. Иначе има и по тромава процедура с подаване на разни документи /слава богу не минах по този път/ и доколкото си спомням всяка сряда се събира една комисия която разглежда проблеми като моя и твоя. Успех! 

би трябвало да е комисия по проблеми с идентификация и проверка на техническото състояние на автомобила .

Предполагам объркани цифри .

А ако се окаже крадена / обявена за издирване/ вероятно ще остане на отговорно пазене до изясняване на случая .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

документите и колата не ги задържаха при мен са си забравих да кажа че предния прозорец е спукан но за транзитни номера нз дали е проблем .. ще погледна утре дали съвпадат но мисля че вс е наред по номерата на талона и на рамата и двигателя благодаря за бързите отговори.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей !!!

Комисия може да минаваш по много причини - справка на номер рама, номер двигател, затъмнени стъкла и т.н. Що се отнася до спуканото стъкло ако го видят ще спрат колата от движение. Ако можеш го сменяй.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за пукнатия преден прозорец сьм го препатил. Спряха ме за проверка и го видяха, а беше само точка и го бях забравил вече. Карах така от 3год. Казаха че трябва да спрат колата от движение и глобата е колкото нов джам. Излезнаха хора и минах с дребна почерпка но в КАТ незнам дали ще мине.Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автора да пише какво е развитието,че следим темата и чакаме.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами  днес след около 4 часово чакане в кат успях да си взема транзитките за който чаках цяла седмица тая комисия а господата от комисията направиха 1 снимка и погледнаха само дали се чете номера на рамата...... обясниха ми че трябвало да се явя защото при сивиците не излизала някаква цифра там и ако съм бил отидел в др град пак такава щяла да бъде процедурата , което не ми се вярва .... но както и да е , хубавото беше че иснпектора излезе човек и неми спря колата от движение а ме пусна :)

между др с каво масло се препоръчва да облслужвам колата 1.7 бензин 2001 година е ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито приключване на одисеята.Това с цифрата са глупости, ама толкова си могат... При мен с хеча искаха да мина през валците и той пропадна, щото е голяма дупка. И го емнаха за калниците. Казах им, че са си купили сивик и тия пребледняха. А колата си е с д13ковото окачване...Като масло- каквото намериш читаво. Стига да е моторно. Аз лично си карам колите с Оликрон 5/50 вече 2г поне и съм доволен, но го взимаше до скоро  един агент от представителството до тях на добра цена. Иначе Мотул, Кастрол, Q8, Валволин. Физкозитет- каквото ти препоръчват за колата. Ти ще го усетиш. Пипа ли го- друга марка. Пипа ли стабилно 2-3 марки, значи си за ремонт, но това е друга тема :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...