bankow 5 #1 Публикувано 22 Февруари, 2014 И така колеги, преди 10 дни си взех Хонда Сивик 1.4 бензин-газ с леки забележчици. Колата е много икономична, върви прилично и за сега съм много доволен. Ето снимки от колата в състоянието в което я купих. След това си взех джанти 15', имаше леко отлепено от тапицерията на задна дясна врата и оправих и нея, смених говорителите, че бяха съсипани и грачеха. Ето снимки на колата с джантите. Следва пребоядисване на колата, боядисване на броните в цвят, може би боядисване и на джантите, затъмняване на стъклата и други дреболии Това е за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #2 Отговорено 22 Февруари, 2014 Честито, със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bankow 5 #3 Отговорено 22 Февруари, 2014 Искрено благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 22 Февруари, 2014 Честита колега. Изглежда доста добре . Дано и за непред да става все по-хубава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 22 Февруари, 2014 Честитка Със здраве да си я караш и проблеми да нямаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bankow 5 #6 Отговорено 26 Февруари, 2014 Благодаря ви много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bankow 5 #7 Отговорено 25 Юли, 2014 Здравейте колеги. Не съм писал скоро защото не бях влизал в форума от доста време. От последното ми влизане по колата настъпиха следните промени: 1. Подобрение в осветлението на таблото 2. Боядисване на джантите черни + червен кант 3. Поставяне на лупи в рефлекторните фарове 4. Сложих и музика но това не е от значение Ето ви снимки как изглежда колата в момента. Малко е мръсна но ще ме прощавате 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko85 0 #8 Отговорено 1 Август, 2014 Браво! Става все по-хубава Продължавай в същият дух и аз ще започна да пипам по моята 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове