actafool 0 #1 Публикувано 17 Февруари, 2014 Здравейте колеги! Отскоро съм собственик на хонда сивик хечбек 1.4 is 98 г, D14A4 и имам един въпрос. Чува се някакъв шум сякаш има някакъв проблем с клапаните , незнам нямам идея може и да не е никакъв проблем и просто самата работа на двигателя да е такава , но бих искал някакъв съвет.Гледах доста клипчета във интернет и повечето хонди работят точно по същия начин. - моята работи точно като тази като изключим звука от гърнето. (говоря за този звук наподобяващ тракане).Ходих в няколко сервиза и ми казаха , че това било нормално дали е така наистина ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 18 Февруари, 2014 Направи един реглаж на клапаните при някой който знае как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
actafool 0 #3 Отговорено 18 Февруари, 2014 Направи един реглаж на клапаните при някой който знае как. много си прав за това "някой , който знае как" понеже вече правих реглаж в един сервиз точно преди 2 дни смениха ми и гарнитурата и промяна няма... ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4 Отговорено 18 Февруари, 2014 Имаш ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #5 Отговорено 18 Февруари, 2014 Колега, пуснах ти лично съобщение с предложение за изход от ситуацията, ако изобщо има такава, за да не се приеме като реклама на определен сервиз или майстор. Поздрави и успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
acta90 1 #6 Отговорено 22 Март, 2014 Може да изтриете тази тема , ще публикувам нова с клипче понеже немога да си влезна с този акаунт има някакъв проблем с фейсбук логин-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 22 Март, 2014 Може да изтриете тази тема , ще публикувам нова с клипче понеже немога да си влезна с този акаунт има някакъв проблем с фейсбук логин-а. Ко викаш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове