Jump to content
CDP

Мнения за авточасти ITN

Recommended Posts

Въпросните части ги предлагат на ниски цени спрямо другите,а магазинерите в Евро 07 ми ги похвалиха като надежни.Някой ако е слагал и има мнение по темата смятам че ще е полезен за всички :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз полазвам техен радиатор от 3 години почти, моя човек които бачка при тях тогава ми го похвали и каза че това си е тяхна поръчка в Китаи, те са си дали изискванията за това как и с какво качество да са радиаторите и каза че  ги правели много хубаво и нямали рекламация до сега. На вид радиатора си изглежда че е евтин, но пък оня ден слагахме един Нисенс ми да ви кажя тои не изглежда по красиво направен се същата чепата пластмаса :) Та за 3 год на ланчата нямам дерт с радиатора но го карам с хубав антифриз, а антифриза е наи честия виновник радиатора да не живее много. Като изработка щях да казвам че сравнен с оригиналния които свалих е съвсем леко по лекичък, демек има матрял в него :) Охладителните елементи са тръби, което не е наи доброто изпълнение щото топло отдаването през тръби е по малко от колкото през онея ламелните дето са сплескани но пък за толкова пари толкоз. Мисля че за цената на която се продават си длъжен да рискуваш с тях :) Само за сверка, за ланчата го взех 90 лева същия но на АВА е 180, на Нисенс 210 и имаше още няква марка там за 170. Та 90 кинта и с отстъпка съвсем без пари излезе :)

Редактирано от Слави CR-V

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам с такъв CR-V-то вече 35000км и 2 години. За сега без забележки. Струваше 207лв.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвах такава марка лагер- главина за Свик-а. Започна да бръмчи след не повече от два месеца. Може да е случайност, но повече при мен такъв китаец няма да се ползва.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...