CDP 2 #1 Публикувано 12 Февруари, 2014 Въпросните части ги предлагат на ниски цени спрямо другите,а магазинерите в Евро 07 ми ги похвалиха като надежни.Някой ако е слагал и има мнение по темата смятам че ще е полезен за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 12 Февруари, 2014 (Редактирано) Аз полазвам техен радиатор от 3 години почти, моя човек които бачка при тях тогава ми го похвали и каза че това си е тяхна поръчка в Китаи, те са си дали изискванията за това как и с какво качество да са радиаторите и каза че ги правели много хубаво и нямали рекламация до сега. На вид радиатора си изглежда че е евтин, но пък оня ден слагахме един Нисенс ми да ви кажя тои не изглежда по красиво направен се същата чепата пластмаса Та за 3 год на ланчата нямам дерт с радиатора но го карам с хубав антифриз, а антифриза е наи честия виновник радиатора да не живее много. Като изработка щях да казвам че сравнен с оригиналния които свалих е съвсем леко по лекичък, демек има матрял в него Охладителните елементи са тръби, което не е наи доброто изпълнение щото топло отдаването през тръби е по малко от колкото през онея ламелните дето са сплескани но пък за толкова пари толкоз. Мисля че за цената на която се продават си длъжен да рискуваш с тях Само за сверка, за ланчата го взех 90 лева същия но на АВА е 180, на Нисенс 210 и имаше още няква марка там за 170. Та 90 кинта и с отстъпка съвсем без пари излезе Редактирано 12 Февруари, 2014 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 257 #3 Отговорено 12 Февруари, 2014 Карам с такъв CR-V-то вече 35000км и 2 години. За сега без забележки. Струваше 207лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #4 Отговорено 12 Февруари, 2014 Ползвах такава марка лагер- главина за Свик-а. Започна да бръмчи след не повече от два месеца. Може да е случайност, но повече при мен такъв китаец няма да се ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове