don Jon 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2014 Здравеъте колеги,искам да попитам Нормално ли е при навит пьлен волан да просвирва хидравликата?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #2 Отговорено 4 Февруари, 2014 Здравеъте колеги,искам да попитам Нормално ли е при навит пьлен волан да просвирва хидравликата?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Просвирва ти ремъка на хидравличната помпа. Нормално е защото помпата се товари, пробвай да натегнеш малко ремъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #3 Отговорено 4 Февруари, 2014 Не, не е нормално!В този ред:Износен (хлабав) ремък.Ниво (качества) на хидравличната течност.Проблем (и) с хидравличната помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #4 Отговорено 4 Февруари, 2014 Обикновено прискърцването е от натоварването на хидравличната помпа. Притегни си малко ремъка и го огледай, ако е с износени или напукани писти направо го смени.. не би трябвало да е много скъп. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 5 Февруари, 2014 На мен ми просвирва само като е студена,но след това се оправя.Проблема знам от какво е Течността не е сменяна никога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
don Jon 0 #6 Отговорено 6 Февруари, 2014 Благодаря колеги.Ще проверя ремька и течноста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове