Hamann 4 #1 Публикувано 28 Януари, 2014 Здравейте,Айде почвайте да наддавате за хондата на Сена :)http://www.silverstoneauctions.com/honda-nsx-sennaКъм модератотире не видях да има друга такава тема и ако има нека затрият тази. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #2 Отговорено 7 Февруари, 2014 Колега Hamann, не знам каква ти е била идеята за темата, но 160 човека са я видяли и нито един не е намерил и една дума, за да напише нещо. Честно казано и аз много се чудех, но ми стана обидно... Не може да се пишат неща от рода " Айде почвайте да наддавате за хондата на Сена " Все едно някоя циганка е седнала на тротоара и продава семки. Става въпрос за Сена, човеко..., един гений и истински човек. Малко уважение!п.п. С мнението си не ангажирам никого и се извинявам предварително, ако има обидени. Ayrton Senna - Beyond The Speed Of Sound - ако не сте го гледали. Невероятен филм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 7 Февруари, 2014 Такъв търг имаше и лятото миналата година.Дори има тема във факти.бг по въпроса.Статията е от 13.08.2013г.Колата беше пусната в ибей и тук следяхме до каква сума е стигнало наддаването.На мен ми се струва, че има нещо гнило в тази работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #4 Отговорено 7 Февруари, 2014 Какво би било гнило,колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #5 Отговорено 8 Февруари, 2014 Ами незнам, лятото я продават, сега пак я продават.Тогава цената в ибей наистина надмина 90000евро.Сега пак такава сума споменават......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 8 Февруари, 2014 Аз поне предполагам че е заради обидно ниската цена какви ли не други боклуци се продават за милиони а колата на една легенда тая цена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове