Jump to content
Hamann

Хондата на Сена

Recommended Posts

Здравейте,Айде почвайте да наддавате за хондата на Сена :)http://www.silverstoneauctions.com/honda-nsx-sennaКъм модератотире не видях да има друга такава тема и ако има нека затрият тази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Hamann, не знам каква ти е била идеята за темата, но 160 човека са я видяли и нито един не е намерил и една дума, за да напише нещо. Честно казано и аз много се чудех, но ми стана обидно... Не може да се пишат неща от рода " Айде почвайте да наддавате за хондата на Сена " Все едно някоя циганка е седнала на тротоара и продава семки. Става въпрос за Сена, човеко..., един гений и истински човек. Малко уважение!п.п. С мнението си не ангажирам никого и се извинявам предварително, ако има обидени. Ayrton Senna - Beyond The Speed Of Sound - ако не сте го гледали. Невероятен филм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв търг имаше и лятото миналата година.Дори има тема във факти.бг по въпроса.Статията е от 13.08.2013г.Колата беше пусната в ибей и тук следяхме до каква сума е стигнало наддаването.На мен ми се струва, че има нещо гнило в тази работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво би било гнило,колега?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами незнам, лятото я продават, сега пак я продават.Тогава цената в ибей наистина надмина 90000евро.Сега пак такава сума споменават.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз поне предполагам че е заради обидно ниската цена какви ли не други боклуци се продават за милиони а колата на една легенда тая цена.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...