Цоле 0 #1 Публикувано 24 Януари, 2014 Здравейте от къде може в България да се купи масло Хонда ултра лео 0W20 sn. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #2 Отговорено 24 Януари, 2014 (Редактирано) Ако в Бултрако,Диниамик моторс или Карада няма- май няма откъде освен внос ;)/>/> Редактирано 24 Януари, 2014 от MIYAMOTO Не цитирай предходно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #3 Отговорено 24 Януари, 2014 Според мен от никъде(в България).Варианти за 0W20 са Honda от Бултрако(или друго представителство), Eneos, 2 модела на Motul, Fuchs. Ако някой има идеи за ултра лео. И аз ще съм доволен да разбера, ако някой предлага препоръчваното масло от Хонда за произведените след 2001 година автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #4 Отговорено 24 Януари, 2014 (Редактирано) Eneos доколкото не ме лъже паметта няма нищо общо с Хонда масло и е прехвалена марка някаква си...?!Не забравяйте че маслото освен двигателя има и препоръччван климат !? ;)/> Редактирано 24 Януари, 2014 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #5 Отговорено 25 Януари, 2014 http://honda-solaray.bg/product/327/maslo-honda-hfe-20-0w-20.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 25 Януари, 2014 Мога да ти поръчам масло от ПО на база Тексако или Валволин,с добавки по желание,но със сигурност в понеделник мога да проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове