Jump to content
Petyo Tsanov

crv gen 2 cd-то се кодира?

Recommended Posts

Здравейте колеги след сваляне и слагане на акумулатора заводското цд на хонда ми изписа, че иска 5 цифрен код и неще да тръгне без него??? Някой имал ли е подобен проблем да ми обясни от къде да го търся този код?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. И аз имах същото премеждие и се чудех от къде да намеря кода. За мой късмет намерих листче с въпросния 5 цифрен код в жабката на колата. Провери си някъде по докумемтите и книжките, с които е дошла колата. Мисля, че в една тема един колега беше питал в Бултрако и те му го бяха казали, ама може и да греша.Лека вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш папка със сервизни книжка и документи провери там.Обикновено поставят на корицата картонче с кода за СД-тоПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ,и на мен ми се случи и проблема се оправи в Бултрако.....само че срещу 20 лв.(Да,може и да са много за едно 5-цифрени числo,но поне вече ще си имаш код и няма да му трепериш ако пак се рестартира) Успех!

Редактирано от ibarnev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че колата я взех със подробна сервизна история като се разрових в документите видях този анти-тииф код и сега всичко е ок :) Благодаря за отговорите колеги :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...