typer93 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2013 хора преди малко закарах приятелката ми до тях и когато спрях пред нас чух,че двигателят нямаше този звук които си го имаше преди да тръгна към тях ! когато погледнах оборотите бяха на 500 и когато я форсирам до 1500 и пусна педала на газта и пада почти до 0 ?!? някакви мнения по въпроса ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 18 Декември, 2013 Счупил си двигателя,Кофти приятелка....... Виж някой близък сервиз да ти сменят ангренажен ремък и ролка/помпа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 18 Декември, 2013 дали го е счупил.Към автора даи повече инфо кав е мотора кви симптоми усешаш на бензин ли е на газ лие, не можем да гадаем, се едно слизам по стълбите падаи след кат пднах не съм сашия ама пиян ли съм бил тъмно ли е било никои не знае и не може да ми помогне. Така се получава и в твоита ситуация, при по подробно инфо има тука капацитети дето ще ти помогнат навярно,но има и хора дето могат да те накарат да смениш мотора за нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #4 Отговорено 18 Декември, 2013 (Редактирано) колата е хонда сивик 1.4 is 90к.с. 6-та генерация 1998г и е обслужена преди няколко месеца изцяло всичко е сменено и колата е карана само на бензин от както е произведена.днес като тръгнах от работа всичко беше наред и за пръв път ми направи проблем когато спрях пред нас.просто имаше промяна в звука на двигателя и оборотите бяха ниски - под 1000 обората Редактирано 18 Декември, 2013 от typer93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 18 Декември, 2013 еми че те трее са под1000 оборота бе колега, но щом наскоро са я обслужвали колегата над мен може и да познае не го знам гадател ли е кав е но си провери пак зацепването на ремъка, щом е имало приятелка на предната седалка имало е и малко повече паржене на мотора и е вазможно да е прехвърлило едно зъбче според мен.ПОЗНАХ ЛИ С ПРИЯТЕЛКАТА И СИ РАЗДАЛ МАЛКО ПОВЕЧЕ ГАЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #6 Отговорено 18 Декември, 2013 Ей, Маркони, не с лошо!Оправи си скапаните обороти, изчиствайки клапана за празен ход!Здравето е най-важно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 19 Декември, 2013 Викаш да не приемам приятелката като симптом? 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #8 Отговорено 20 Декември, 2013 хора тези проблеми с оборотите започна да ги прави след сваляне на акумулатора на предния ден!! възможно ли да е от това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #9 Отговорено 23 Декември, 2013 Здрасти колега,аз имах същия проблем и се оказа спукан маркуча за въздушния филтър.Става въпрос за сивик 1.6в-тек 96г. англичанка.Когато е студена при палене нямаше проблем,но като загрее ми падаха оборотите на 500-600.След подмяната на маркуча всичко се оправи.Провери си го и него след като си я обслужил напълно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 23 Декември, 2013 ecu-то ти се е рестартирало и сега се "обучава", карай спокойно, след ден-два (в зависимост колко я караш) ще се оправи сама 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #11 Отговорено 29 Декември, 2013 Значи вече проблема е решен Почистих дросела и всичко се оправи Може да се изтрива темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове