AeronTM 308 #1 Публикувано 16 Декември, 2013 Здравейте.Карам Д14А3 и миналата седмица незнайно защо катализаторът ми падна. Отидох на майстор и го махнах и сложихме тръба. И колата естествено стана много по-шумна. Карам с оригиналната генерация и едно спортно гърне ( вход 50мм изход 100мм) с тапа. Докато бях с катализаторът звукът беше много добър и не беше толкова дразнещ. Та въпросът ми е ако сложа на мястото където беше катализатора още едно гърне, дали звукът ще намалее ( що годе да стане както преди).? Защото сега и с тапа и без тапа на крайното гърне, звукът е страшен.... И вече ми изпроси предупреждение от полицията...:angry:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 16 Декември, 2013 Определено ще намалее, ама с колко зависи от средното гърне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 16 Декември, 2013 Аз съм с резонаторно гърне на мястото на катализатора и шума е почти същия както преди махането на катализатора .Доволен съм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 16 Декември, 2013 Ами какво ти е резонаторното гърне, защото гледам и нета разни китайски за по 20-30лв. (сигурно са боклуци и затова питам):)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 16 Декември, 2013 Ами не съм го заглеждал какво е,сложиха ми го от сервиза като махаха катализатора без да доплащам.Китайско ли е какво е,карам 2 години и звука е съвсем поносим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 16 Декември, 2013 Аха. Ще по разгледам какво ще намеря, че не се трае шума чак. Няма кола с аларма, която да не съм задействал като минавам.......:dry:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #7 Отговорено 16 Декември, 2013 Хубаво резонаторно гърне започва от 70лв нагоре сам си прецени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #8 Отговорено 16 Декември, 2013 30 е поносимо... За познаването на парите писах в темата на "ADH-Honda" от Враца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #9 Отговорено 20 Януари, 2014 Слагай резонатор колега много по малко е шума, но гледай да имаш и средно гърне, защото аз съм само с резонатор и някво измислено крайно гърне и шума е много... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #10 Отговорено 21 Януари, 2014 Сложено е вече. Сега съм с едно резонаторно гърне (20лв) , средното гърне (оригинално) и накрая спортното гърне с тапа. С тапата колата е понусимо тиха, а без нея колата докарва хубав и платен звук.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове