Jump to content
AeronTM

Изпусквателна система.Въпрос.

Recommended Posts

Здравейте.Карам Д14А3 и миналата седмица незнайно защо катализаторът ми падна. Отидох на майстор и го махнах и сложихме тръба. И колата естествено стана много по-шумна. Карам с оригиналната генерация и едно спортно гърне ( вход 50мм изход 100мм) с тапа. Докато бях с катализаторът звукът беше много добър и не беше толкова дразнещ. Та въпросът ми е ако сложа на мястото където беше катализатора още едно гърне, дали звукът ще намалее ( що годе да стане както преди).? Защото сега и с тапа и без тапа на крайното гърне, звукът е страшен.... И вече ми изпроси предупреждение от полицията...:angry:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ще намалее, ама с колко зависи от средното гърне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с резонаторно гърне на мястото на катализатора и шума е почти същия както преди махането на катализатора .Доволен съм.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво ти е резонаторното гърне, защото гледам и нета разни китайски за по 20-30лв. (сигурно са боклуци и затова питам):)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не съм го заглеждал какво е,сложиха ми го от сервиза като махаха катализатора без да доплащам.Китайско ли е какво е,карам 2 години и звука е съвсем поносим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха. Ще по разгледам какво ще намеря, че не се трае шума чак. Няма кола с аларма, която да не съм задействал като минавам.......:dry:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво резонаторно гърне започва от 70лв нагоре сам си прецени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30 е поносимо... :D За познаването на парите писах в темата на "ADH-Honda" от Враца. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай резонатор колега много по малко е шума, но гледай да имаш и средно гърне, защото аз съм само с резонатор и някво измислено крайно гърне и шума е много...

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложено е вече. Сега съм с едно резонаторно гърне (20лв) , средното гърне (оригинално) и накрая спортното гърне с тапа. С тапата колата е понусимо тиха, а без нея колата докарва хубав и платен звук..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...