B E X 3 M 979 #1 Публикувано 11 Декември, 2013 Здравейте колеги.....от 1-2 седмици търся да закупя служебна кола дизеляк- за цел да се вози търговски представител на фирмата и да обикаля по магазините......http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11386574790966917&f1=details&slink=51n3rvНе съм чувал нищо за тези автомобили ...както и за Хонда на дизел......Въпроса е офертат ли е да се закупи такъв хафтомобил и дали се чупят много.Скъпа ли е подръжката.....Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 11 Декември, 2013 Икономичен исузу мотор,слагат ги в опелите.Окачването се ремонтира в рамките на разумни цени - 20-30 лв тампонче и 40 лв шернир.Накладки ,дискове също не са скъпи.В темата за 7ма генерация колегите казват,че е добре колата ако е дизел да е фейс лифт модела 2004 или 2005.Като удобство и комфорт - достатъчно за дълъг път има и добър багажник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 12 Декември, 2013 Карам такава от 1год и 10месеца и почти 25000км. и не ми е създавала никакви проблеми.Когато търсех кола исках икономичен и надежден автомобил и Хондата ми даде точно това та и повече понеже и като пътно поведение и комфорт надхвърли очакванията ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1583 #4 Отговорено 12 Декември, 2013 (Редактирано) Икономичен исузу мотор,слагат ги в опелите. ...Не всички Опели са късметлии, обаче.Опел има и собствен двигател, разработен на базата на този Исузу дизел.Но в Хондата си е Исузу двигателя. Редактирано 12 Декември, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове