jikencio 46 #1 Публикувано 11 Декември, 2013 Колеги,Заден спирачен апарат става ли на VTI англичанка от друга англичанка? Претърсих всички обяви и няма за мойта. Също така някой може ли да ми каже къде да го рециклирам ако е възможно.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 11 Декември, 2013 Вкъщи можеш да го рециклираш,стига да можеш и да ти се занимава,ремонтния комплект е 10лв.,испанска фирма някаква.За съвместимостта на апаратите звънни на колегите от форума, които имат морги,мисля че са наясно и няма да ти откажат отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #3 Отговорено 11 Декември, 2013 Не твърдя, че със сигурност е така, но аз на такъв апарат съм монтирал диск за англичанка не VTI(всички с изключение на VTI са с разстояние м/у шпилките 4х100). Важното в случая е да намериш донор със заден диск с размер 260мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4 Отговорено 11 Декември, 2013 Мисля, че ремонтните комплекти за задните спирачни апарати при VTI и останалите са взаимно заменяеми. За самите апарати не мога да кажа със сигурност. Нека да споделят и по-запознатите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #5 Отговорено 11 Декември, 2013 На моя Сивик 6-та съм със спирачки от английско ВТИ и съм си ги ревизирал сам. Буталцата на предните апарати са 57мм, а на задните са 34мм, т.е гумичките на буталцата трябва да са с такива размери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #6 Отговорено 11 Декември, 2013 (Редактирано) Опраих я. В последния момента намерих един с комби за части, казва че било 1.8 и се купих апарат. Ако искате затваряйте темата, освен някой ако не иска мещо да дописва...Мерси Редактирано 11 Декември, 2013 от jikencio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #7 Отговорено 24 Декември, 2013 Колега , апарат става и от MG ZR 160 Това е със задни спирачки на 260мм, а предните са 282, като апаратите са същите като на прелюд или акорд 90-98г. Само междуболтовото разстояние е 4х100- не е 4х114,3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове