atoma 995 #1 Публикувано 6 Декември, 2013 25.08.2011Здравейте,все се каня да пусна една тема за колата ми, или по скоро това което беше. За съжаление ръждата я метна и не ми се занимаваше да я кърпя, боядисвам и т.н.Та ето от къде се почна:чакане за номера пред КАТ - Враца:Последва смяна на радиатор защото стария и оригинален издаде багажа пред вкъщи след първия тест драйв. След което потеглих към Варна, с тия 16-ки колата едвам набираше ама пък на визия беше чудна Ето и първи снимки на морето:След като порових малко по форуми, поогледах се, запознах се с тоя, оня и след като ми пуснаха мухата дойде време, това:да бъде заменено с това:след това добавих и това за по мощен саунд тъй де като не става с вървеж поне нещо да бучи.След което последва закупуване на:и последва монтажа на гърнето. За съжаление тогава малко ма застигна безпаричие и продадох колектора, но пък купих 4 железни 15" от Мини Купър за предстоящата зима:Амбърите са неделима част от тЮнинга Купих и нещо което липсваше:Замених 16-ките от първите снимки за 15-ки, поради причината че 16-ките бяха много меки за нашите пътища особено Варненските такива за това:На тази снимка, отпред е с червено кони, което впоследствие се оказа не много кораво за Варненските пътища. Отзад оставих стоковиците.Известно време само карах, но нещо не ми харесваше. Посъбрах некой лев и сложих генерация на 50мм, колата осезаемо се отпуши. Естествено не закъсня и първия акт за шумна кола, който мислех че няма и да платя никога, но за съжаление общината си взе своето Подариха ми и едни калобранчета и ги сложих и тях: паснаха перфектно.По едно време ми изпадна и това:но за съжаление неможах да монтирам заради по голямата генерация и слизащия малко по надолу колектор. Ето и още малко глезотийки които сложих:Понеже работех на място на което се строят кораби, опитах да си изрежа Tow Hook но плазмата не се хареса много със малките детайлчета и ето какво се получи: тия не ми харесаха и моя приятел Трънчо ми подари това с едни емблемки за разкош :.бях взел и това: с идеята да слагам D16Z6 глава но нещо се разкандардисах и като дръпнах чертата се отказах да слагам глава.06.11.2011А ето и какво чакам скоро, макар че на никой не му харесват, важното е че мен ме кефят Те пък зеха и че дойдоха (спечелени на търг) 21.03.2012 Посъбрах още някой и друг лев и реших да освежа визията на коша отпред. За целта боядисах капака на клапаните Кода на цвета на боята е B16A2 Хиляди благодарности на MIYAMOTO без който нищо от това по-горе и по-надолу нямаше да се случи. Покарах така известно време и за мое огромно съжаление стана това: Стопено бутало на 3-ти цил. След кратки размисли и страсти дали да стържем и да слагаме кована карантия реших че Мечо Пух е прав и колкото повече толкова повече и проекта замина към B20 Vtec, фен съм на атмосферния тЮнинг Имах доста трудности с намирането на блок от B20Z но най-накрая в една морга се появи фейслифтово CRV автомат и реших че тва трябва да е моя блок, купих го и го оставих при Дидо да му бае 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 6 Юни, 2015 Та не след дълго пак боядисах капака на клапаните, тоз път кода на боята е B20Z Vtec Да догоним центровката зех ей тия СкункСове Добавих и малко глезотийки да ми е комфортно на четирибуквието (супер удобни седалки са това) И едно геврече Тук е и мястото да благодаря много на Dragi4 за помощта и съветите за монтажа на геврека и седалките а и не само Добавих някоя и друга дреболия която не съм и снимал, примерно задни ВТи седалки и т.н. и т.н. Покарах малко докато възвърна някой и друг лев и се разходих до Gefi's Garage в Шумен да и побае малко. Естествено като отидох там той ме нахока за малката генерацийка с която карам както и за стоковите валове на B16-ката но заради безпаричие толкоз: Или иначе казано, стоково B20 Vtec. Малко НС снимки: Другия лош админ Покарах си я едно известно време само каране но ръждата не прощава, при едно вдигане на подемника се видя че праговете са тръгнали стабилно и това наклони везната към търсене на друга кола и съответно продаването на парче на тая ;( колкото и да ми бе неприятно трябваше. Сигурността преди всичко. Инак бях запланувал кърпене боя и още някоя и друга шукарийка. За моя радост излезе мечтания от мен Акорд и скочих там Надявам се да ви е харесало това което успях да сътворя за няколко години И накрая но не на последно място да благодаря на всички замесени и подкрепящи ме в моя "проект" (в кавички защото за мен това не е проект) а именно MIYAMOTO BOSS`HOGG Dragi4 Gefi's Garage Wyvern SPARTA yajo kudraviq chris_barnes kalmara Трънчо Както и всички други мои приятели които помагаха с какво ли не 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #3 Отговорено 4 Януари, 2016 Направо си е проект да ти кажа и то доста добър Някои от край време само си мечтаем за такъв Жалко само че рано или късно тия проекти отиват за части... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 5 Януари, 2016 От къде могат да се намерят такива седалки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #5 Отговорено 5 Януари, 2016 От S2K! Още ме е яд, че не ги взех, когато можех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #6 Отговорено 7 Януари, 2016 Много добре си я барнал колега, безаварийно. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 17 Февруари, 2016 @Street-warrioR мерси @sambito7 колата замина на части колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове