Jump to content
Vader

Заключва ми се багажника

Recommended Posts

Колеги ако някой може да помогне да го направи. Заключва ми се задния капак на колата. Това се случва след като си заключа колата от дистанционното. След 3-4 часа отивам да паля звяра, и вътре на таблото, долу в дясно ми свети tail gate в жълто. Проблема се решава, като изключа акумулатора. След което, се появява пак. Не съм седял да засека след, колко време блоква капака за сега, мога и това да направя. Ако някой от вас има идея какво може да е това, моля да помогне. Автомобила е Хонда "Акорд" 2004 г. комби.

Има и друг проблем но обещайте да не ми се смеете!!! Има аларма а не знам как се пуска. Научих го, когато сменях акумулатора. Ако някой знае как се пуска тази пуста аларма да каже. Няма други хондаджий тук в града със 7-ца.

 

Благодаря на всички, които ще отговорят на запитването ми!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега,на седаните има копче в багжника ,на комбито предполагам че също има. Огледай хубаво багажника сигурно с някоя чанта си го натиснал и затова не се отваря.На 8-ма серия копчето е в жабката.А ко с дистанционното го отваря със сигурност е това.Айде със здраве и да пишеш как си се справил

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК, ще опитам със сигурност. Благодаря! Че, това ме подлудява. Баси случая!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, в ръководството на Акорда пише, че тази индикация светва при проблеми с ел.задвижването на задната врата. Аз не знам всички комбита 7 ген. дали са с ел. задвижване, защото ако твоята не е, трябва да се види и датчика за затворена врата /като тези на другите четири врати/. Ако този датчик не работи, или е прекъснат кабела, постоянно ще ти дава индикация!Колкото до алармата, тя се включва винаги щом заключиш колата, независимо дали с дистанционното или с ключа и се деактивира при отключване /пак не зависи с какво я отключваш/. Може да провериш дали имаш аларма /защото някои акорди нямат/, като оставиш прозореца отворен и заключиш с дистанционното. След 1-2 мин. отвори вратата през прозореца от вътрешната дръжка и ако клаксона се разпищи, значи имаш аларма!Разгледай подробно тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57108Има много инфо за Акорд 7, както и препратки да си свалиш ръководство за ползване на този модел!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма причина да се заключва, ама след деблокиране, като изкарам за 5-10 мин. клемата на акумулатора се оправя. После след известно време се блоква сама вратата. Не е след точно определено време, а произволно във интервал на 1 - 2 дни. Задния капак се отключва дистанционно от бутон на ключа. Не знам къде да отида да го погледнат и да оправят проблема. Иначе колата е супер, бяга като бясна. Двигателят не с е чува как работи. Успех на всички!На Николаевците, да са живи и здрави, да им се свети името!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма причина да се заключва, ама след деблокиране, като изкарам за 5-10 мин. клемата на акумулатора се оправя. После след известно време се блоква сама вратата. Не е след точно определено време, а произволно във интервал на 1 - 2 дни. Задния капак се отключва дистанционно от бутон на ключа. Не знам къде да отида да го погледнат и да оправят проблема. Иначе колата е супер, бяга като бясна. Двигателят не с е чува как работи. Успех на всички!На Николаевците, да са живи и здрави, да им се свети името!!!/>

Колега ,Имах го същия проблем, изчетох доста теми докато реша точно какво е.Дай малко повече инфо ,как се случва.Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги даже вече не мога да я отключа. Казвайте де да я карам? От Кърджали съм. Отива където ми кажете, че ще свършат работа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, пробвайте следното:1. Включете на контакт и отворете задната врата ръчно.2. Изключете от контакт и разкачете минусовата клема на акумулатора за една минута.3. Закачете клемата на акумолатора, включете на контакт и пуснете аварийните светлини.4. Затворете задната врата, изключете от контакт и спрете аварииките.Това е алгоритъм за "ресетване" на модула, управляващ електрическата задна врата. Ако няма ефект, то ще трвбва дасе проверят 4-те датчика които следят за препятствия при отварянето и затварянето на вратата.Поздрави и успех!

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара тема, но искам да видя дали ще стане. 

 

Казуса е че при мен заби петата врата и не може да се отваря. 

Ако втора стъпка е да отворя петата врата не мога да направя стъпките.

 

Съдействие? 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...