Mandragor 0 #1 Публикувано 25 Ноември, 2013 Здравейте скъпи колеги,Автомобилът ми е Honda Civic 7-ма генерация четириврата 2001г. Въпроса е трябва ли да подава сигнал с мигачи когато отключвам и заключвам. Колата е със стоково централно(без аларма)Та ако принципно трябва да го прави какъв може да е проблема и ако не - то мога ли да ги накарам лесно да светят без да слагам аларма или каквато и да било допълнителна джаджа.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 25 Ноември, 2013 Моята е с дистанционно и светят мигачите и при заключване, и при отключване. Не сещам само с ключа как е, но ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandragor 0 #3 Отговорено 25 Ноември, 2013 Моята е с дистанционно и светят мигачите и при заключване, и при отключване. Не сещам само с ключа как е, но ще пробвам.А същата година ли е и аларма имаш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #4 Отговорено 25 Ноември, 2013 Имал съм 3 сивика 7ма и всичките светеха с дистанционното,с ключа не съм сигурен,но мисля че не светеше,само осветлението вътре се запалва след отключване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #5 Отговорено 26 Ноември, 2013 Тази сутрин пробвах само с ключа - не сигнализират мигачите. Колата е 2004 (след фейслифта) без допълнителна аларма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandragor 0 #6 Отговорено 26 Ноември, 2013 Някой да има някакво предположение защо мигачите не работят при мен, има ли бушон за конкретното нещо, възможно ли е изобщо да нямам опцията инсталирана на моя автомобил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове