Николай Димитров 8 #1 Публикувано 18 Ноември, 2013 Здравейте,колеги!Имам следният проблем:когато колата е студена ми държи доста високи обороти около 1500-2000,нормално ли е това?Иначе,когато загрее оборотите се нормализират.Извинявам се,ако въпросът е излишен,смешен или нещо от сорта,но съм нов във форума и все още съм може да се каже и начинаещ откъм техническата част!Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivicSS 0 #2 Отговорено 18 Ноември, 2013 Да нормално е това колега.И аз имам сивик 6 г. и моята прави така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 18 Ноември, 2013 До колкото знам всички бензини са така ... (Хонди) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 18 Ноември, 2013 Нормално е да държи високи обороти като е студена.Трета хонда смених но 2000 не са ми държали най-много 1800 но зависи ако е по студено на вън държи още по високи лятото държи 1300-1400 най-много,но нормално е.И не са само хондите така-и VW и опели съм виждал да държат по високи докато загрее но при тях оборотите са 1100-1200 ако не се лъжа.Бях чел че това е заради маслото защото когато е студен мотора маслото е гъсто и няма добро смазване за това трябват по високи обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 18 Ноември, 2013 точно толкова трее да са 1500-2000к като загре 850-950к Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #6 Отговорено 18 Ноември, 2013 И при мен е така. Но забелязах че, когато антифриза е не е на макс и дори след като позагрее има един момент в които оборотите 'играят' и след 1-2км вече се оправя.Някой някаква идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове