KRiS_KN 125 #1 Публикувано 14 Ноември, 2013 (Редактирано) Колеги, дълго обмислях варианта за ежедневен автомобил и най-накрая се спрях на въпросния Шатъл и по-точно на модификацията! След дълго търсене, открих подходящият който грееше на външен вид и ходова част(с изключение на един маншон). Та първите ми впечатления са сравнително добри, като визирам поведение на пътя, икономичност и най-вече простор! Прикачам една примерна снимка, тези дни ще има още: Редактирано 14 Ноември, 2013 от KRiS_KN 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #2 Отговорено 14 Ноември, 2013 Колата е готина Да ти е честита новата придобивка!Много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #3 Отговорено 15 Ноември, 2013 Супер е вчера след обяд май я срещнах до Тримонциум в Пловдив но я караше девоика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #4 Отговорено 15 Ноември, 2013 Много корава машина е това, честито и безаварийно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #5 Отговорено 15 Ноември, 2013 :love: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 15 Ноември, 2013 Красота!Мисля че точно нея гледах на обява в мобилето.ГолЕм дзмей е совалката!Стария мат'рял!Колкото повече те вози,толко повече ше се влюбваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #7 Отговорено 15 Ноември, 2013 (Редактирано) @nakata В Пловдив не съм минавал, виж по трасето Враца-Кюстендил се движи в диапазона 130-170! Предишният собственик е свършил изключително полезна работа, като я е намазал цялостно отдолу с "мазут"! хаха Иначе 2те карета не издържаха на напрежението и са на предаване! От днеска е с Мотул 10/40! Лека полека ще доработваме! Плановете ми като цяло са свързани предимно с "визия", за разлика от бегачката Редактирано 15 Ноември, 2013 от KRiS_KN 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #8 Отговорено 17 Ноември, 2013 (Редактирано) Първи стъпки в спорта! /> Редактирано 17 Ноември, 2013 от KRiS_KN 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #9 Отговорено 17 Ноември, 2013 Та дори и аз имах шанса да се повозя... Доста е добра колицата и надмина очакванията ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #10 Отговорено 23 Март, 2014 Малко ъп, след 7000км 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #11 Отговорено 23 Март, 2014 Супер е машината, истинска Honda! Със здраве да си я караш...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #12 Отговорено 2 Юни, 2014 (Редактирано) Вече със защитна скара под двигатела, скоро и климатик. Редактирано 2 Юни, 2014 от KRiS_KN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #13 Отговорено 2 Юни, 2014 Браво Честито и безаварийна А от къде успя да изровиш този индивид? (че и климатик да му намериш) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #14 Отговорено 2 Юни, 2014 Убеждавам се, че човек въоръжен с нерви и време, може да достигне много. За разлика от бегачката, действително шатъла е като икона, но понякога глупостта наделява над разума и прибързваме.Иначе климатика е от двувалов CRX! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове