Tpunep 46 #1 Публикувано 3 Ноември, 2013 Поръчах си валове от ибей,но единия се оказа счупен.Предполагам е станало при доставката,но се тая,не ми се разправя,здраве да е.Та въпроса ми е има ли оправия т'ва нещо или да не се занимавам?Прилагам снимка по-долу да видите за какво става въпрос.http://storage4.album.bg/e82/p1050038_b3fd5_31022735.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 3 Ноември, 2013 Няма оправяне, забрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tpunep 46 #3 Отговорено 3 Ноември, 2013 Така си и мислех...Пия една студена вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #4 Отговорено 4 Ноември, 2013 Защо просто не пишеш на продавача да ти изпрати нов? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #5 Отговорено 4 Ноември, 2013 Колега, ако си го купил от Ибей, то там правата на купувача много стриктно се спазват! На мен са ми пращали два пъти едно и също нещо, както и веднъж ми върнаха парите- към 400 лв. Има си процедура, която в рамките на месец приключва и ако наистина стоката е пристигнала повредена, можете да се споразумеете с продавача, дали ще ти я изпрати наново или ще ти върне парите. Не виждам как може да се вчупи този вал при транспорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 4 Ноември, 2013 Свържи се с продавача, задължително! Ако се направи на луд - оплакване! Как така ще се счупи вал при транспорт?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tpunep 46 #7 Отговорено 4 Ноември, 2013 (Редактирано) Продавача ми върна по-голямата част от парите,но въпроса не беше в това.Получих няколко отговора на лично и горе долу ми станаха ясни какви са вариантите.Хубавото е,че оправия има,но не съм решил още дали да ги оправям или да ги продам. Благодаря на отзовалите се. Редактирано 4 Ноември, 2013 от Tpunep Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове