Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

В коментарите пише че имат 3-4 дължини разлика :D(незнам доколко се верни)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и аз да се разпиша, по принцип не съм гонкаджия, ама днеска се сгоних с едно Ауди 90 (купе) преди феиса беше и беше от светофар до светофар. Не го знам с къв мотор и кво що, аз съм с джанти 16-ки 205 гуми, на газ, спортен филтър Апекс, 1.6 113 катъра без катализатор и с крайно гърне тип пура. До светофара ми беше на задната гума (около 300метра), след това аз спрях, а пича явно засрамен мина на червено и не спря :D

Редактирано от Ganchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръпнахме се лятото с един приятел той със Е-класа(предпоследната не зная коя година е) 2.2 дизел,а аз бях със моя Акорд 2.0 2001.Най-добрият резултат беше падане с кола и половина :) ,двете коли са автоматици,пробвах и с типтроника,но пак нищо не стана.Не съм и предполагал,че ще падна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fiat Stilo, бая направено, не разбрах точни цифри, освен че е надуто на 1 бар. Ето така изглежда:

Публикувано изображение

Снимката е примерна (google "stilo tuning") но изглежда едно към едно с тая - явно всички ги правят по един и същи начин основно черния цвят преобладава и си махат емблемите това не знам защо - явно ги е срам, че карат fiat, камо ли stilo.

НО ми направи 2 тира :) После от летящ беше още по-грозно.. наказа си ме стабилно. А иначе бързахме и двамата, но си разменихме телефони да пием по бира след празниците, и ще разбера подробности, ако на някой му е интересно ще споделя.

Въпросното Stilo:

Публикувано изображение

Двигателя не е swap-ван, а си е фабричния (най-големия слаган в Stilo), 2.4 170hp, турбо кит китайски от ebay ;), каза ми че се кара основно на 0.3 - 0.5 бара (неотварян мотор със сток карантии). Като се дръпнахме бях разбрал, че е на един бар, но явно аз не съм разбрал добре, защото днес друго ми каза.

Както и да е, много добре направена кола, на мен лично ми харесва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая кола я знам аз, (от Сандански е нали) разпилена е до 1.8 и има дооста модове. Само че пича каза че се е пускал с роман от летящ 60-180 и е паднал с около 2 коли

п.п. ааа и бил карал със заимни гуми 175/80/14

Taка... Аструната е 1.6 Екотек 106 коня, много тежко модван и се пуска на гонки със C20XE-та. Няма нищо чудно, че Светльо е паднал. На нея е останал само надписа ECOTEC и до там. Просто се чудех как ще се разиграе гонката между двама им и докато човека от Сандански е тук. реших да ги сбия. Тези дни мисля да изненадам и други Русенски коли на мои познати :lol:

Rulemaker

Астрата пада от мен с повече от 2 коли. Днеска ще е с летните си гуми астрата и ще направим клип.

Та каквото обещах, ето го: http://vbox7.com/play:519f7e75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две коли на трета само е имал в предвид:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам как е бил дел сол вти като гледам как се форсира докато и паднат оборотите мога да изпия едно кафе :lol:.Иначе явно колата е пипната и върви прилично:).

Ето как http://vbox7.com/play:e0f7afae
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...на кой е ДелСола дето се скатал падането :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя Del Sol ми се струва, че адски добре тръгна и ускори в началото.. и после или нещо му липсва от 2-ра нататък (разбирай кофти шофьор), или просто хлопелчето е добре пипнато. :rolleyes:Какви са модификациите по колите?

Редактирано от В16А2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опелчето е с модове, Дел Сол-а едва ли има

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: браво на опелчето хареса ми не друго (А че на трета дръпна дел сола).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...еми то и мен на 3 та ме издърпа тоя Опел :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЕга да не се окаже че е едновалов дел сола :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уж не е. Само човека с дел сол-а може да каже. Сега астрата я засилват още, но все пак като ми почнат лекциите другия месец ще се пусна и аз с нея за шоуто

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЕга да не се окаже че е едновалов дел сола

Само за информация тоя цвят (Samba Green) с тоя спойлер и тия джанти Momo с линиите в цвета на колата.. задължително е VTi :rolleyes: (всичко изброено си е стоково оборудване, освен ако не са swap-вани от VTi-ка нещата). Редактирано от В16А2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еди разликата между купето и дел сола ще е малка,аз с моята съм се заигравал с такъв и определено не е сила в стоков вариянт, ако му е нямало нещо де :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

V/S DEL SOl VTI, 50 метра в моя полза със заглушителя.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЕга да не се окаже че е едновалов дел сола :P

...човека с Опела е сериозен пич на 100% не лъже,че се е гонил Вти.Не е пишлеме да се будалка и да се прави на велик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнаам..... от клипа ми се струва, че тоя с ДелСола много рано включи 3-та!?! Но може и да бъркам! Астрата, колкото е грозна, толкова и върви - доста! ;):D П.П. Не съм се пускал с Дел Сол ВТИ, но ми се ще да се замерим! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

V/S AUDI A3 1.9 TDI 6sp (kelesha tuning) 220hpОт място с доста го взех, на летящия тръгна леко преди мен и му изкочих с малко до 150-60 нагоре прдължавах да го тегля лека по лека (и в двете коли бяхме по двама :blink: скоро и клипове може да има.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей кокоши крака си ей ,веднага да се похвалиш ,колата му тича доста доста добре аз остаах очарован .ПП: да пуснеш и клипа където влязахме в колелото ,то толкова коне немогат да се ударжат :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eе дайте клип, това звучи супер интересен ластик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беемвистите как го приемат?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене пепи ми каза че си падал с една кола и че клипчетата били нереални :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://vbox7.com/play:a7fd57bfи клипчето. с Аудито.

Ех че хубаво клипче съм направил :lol: Кире що непокажиш на хората до какво води голямата мощност когато се изсипе гаста :honda: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

V/S AUDI A3 1.9 TDI 6sp (kelesha tuning) 220hp

Това Келеша го е тюнинговал, или е на Келеша А3-ката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ K1r1L , евала колега. Добре ти върви колата! :heart: Може ли някой да ми каже коя е песничката от клипа на колега? :heart: Че я търся от бая време :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ K1r1L , евала колега. Добре ти върви колата! :heart: Може ли някой да ми каже коя е песничката от клипа на колега? :heart: Че я търся от бая време :heart:

Много радва седана. Ганчев песничката е на " Jeremih Feat. 50 Cent - Down On Me'' Редактирано от the stig

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много добре върви Сивика, K1r1L, евала! :heart:

Само да питам, първата дръпка го опъна 4 тира, но той май спря или изпусна предавка, така че реална е гонката в края на клипа ( където му правиш 1-2 коли) нали така?

Наистина браво! Много ме кефи колата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ,но втория старт не беше реален защото беше летящ и тои тръгна леко преди мен. (плюс това се чува че и турбината му суска в пъти повече от на първия старт :D мисля че се досещаш защо :) .;) Както и да е след малко ще пусна снимка на изпускателния ми колектор които е СМАЗАн и за това нямах силни високи ;) скоро ще бъде оправен и отново на манежа . (дано някои ден събера пари да я настроя .,че много ми се иска) !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, да ти кажа не се бях заслушал, но го гледах пак и верно бая по-различно звучи турбината при втория старт !!! Дай да ти видя колектора, после ще ти кажа защо ми е интересно как изглежда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2525/122029781414477414811294674416eXPn2ORASqrOFrwRetnS.JPG] Публикувано изображение[/url]

Това стана преди старта с аудито.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, нещо подобно се случи и с моя колектор, исках да те питам как смяташ да го оправиш, с обратен чук или нещо от сорта, или нов колектор имаш предвид !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале бая удар е било поне така аз го виждам като удар, е сега пак ще трябва да лепиш фен термолентата аз от такова лепене на термолента останах без косми на ръцете перфектна кола маска става хаха !!!

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаква ме гонка:

Honda Prelude 2.0 16V

VS

Alfa Romeo 166 3.0 V6

Как ви се струва? Публикувано изображение

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с обратен чук няма да стане съвсем бая хора имаме тоя проблем :) мн ниско идват тея колектори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаква ме гонка:

Honda Prelude 2.0 16V

VS

Alfa Romeo 166 3.0 V6

Как ви се струва? Публикувано изображение

Алфите вървят доста, 3та йм е силна. На какво разстояние ще се пускате? Ако всичко е наред с колата ще те отвее (ако човека може да кара). Ако е някой ламер кат нищо ше го препарираш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...