Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

Турбо :) Нали и колегата K1R1L е турбо :)Киро, знаех си че го криеш в багажника

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хиената що му върви колата :) Имал турбо и не казва :) :) :) и да уточним не 1.8 ... трябва да е 1.6 :) Казано с други думи : "мисията невъзможна" ;) ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми като е лошо времето, какво каниш не разбрах? Помолих те да оставиш телефон за да дам ма хората някаква връзка и да се намерите... Сега ако си насрал... Кажи си и ще те разбера.

Ха-ха! Смел си. Аз неам кво да дела с тебе. Ясен си ми.С тоя надъхан тон...ходи си карай Алфата по горите и не ме занимавай мене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕИ:) бях чувал ,че е и 2.0 :) ама сега и с турбо :), Романе споко няма турбо.Чиста атмосферка е в клас до 2.0 (но не и 2.0).НЕ е и 200 коня ;):)Ако не вярваш обади се на РУмен с алфата,(тоиотатА) и го питаи. :)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ни са прай ма и нитро имаш !ПП: Кирца утре може да разходим червената нинджа по нашите гонки ,сега малко беднее 12,5 ама ще е щадим още,така че не си прави планове за утре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕИ;) бях чувал ,че е и 2.0 ;) ама сега и с турбо ;), Романе споко няма турбо.Чиста атмосферка е в клас до 2.0 (но не и 2.0).НЕ е и 200 коня ;):DАко не вярваш обади се на РУмен с алфата,(тоиотатА) и го питаи. :P

Извинявай значи. Някъде бях чел нещо из форума, ама може за съвсем друг потребител да е ставало въпрос. Нов съм във форума и не съм ви научил още Zzz И все пак наистина няма с каква алфа да те уредим в тая област :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми като е лошо времето, какво каниш не разбрах? Помолих те да оставиш телефон за да дам ма хората някаква връзка и да се намерите... Сега ако си насрал... Кажи си и ще те разбера.

Ха-ха! Смел си. Аз неам кво да дела с тебе. Ясен си ми.С тоя надъхан тон...ходи си карай Алфата по горите и не ме занимавай мене.
Тона ми беше груб , признавам си. Просто мразя оправдания и хора, които не си стоят зад думите. В случая исках да ти докажа, че не вървиш повече от въпросната Алфа. И последното ти изказване доказва предположенията ми. Приятно рацерстване из форумите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да разведря малко обстановката с един познат и неговия Citroen C4 :angry: С "новия" двигател EW10A (внимателно ми бе обяснена разликата с "обикновения" EW10J4, която е около 5 конски сили, но за сметка на това този има Variable Valve Timing и е по-икономичен) както и да е, човека си мисли, че кара Honda и не прави разлика VVT - VTEC, показах му колко далече е от истината ;)Да се смея ли да плача с какви коли си правя кефа, отчаян съм вече и връзвам на всичко, само и само да има гонка. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тона ми беше груб , признавам си. Просто мразя оправдания и хора, които не си стоят зад думите. В случая исках да ти докажа, че не вървиш повече от въпросната Алфа. И последното ти изказване доказва предположенията ми. Приятно рацерстване из форумите.

В тази тема ти си най-активен баце. Всяко второ мнение е твое, докато аз съм на улицата, и наказвам Алфи, Голфове, BMW-та и пр. И не се хваля наляво и надясно с всеки който победя, но с Алфата исках да споделя, защото е сериозен опонент. Това че ти не вярваш на думите ми и четеш между редовете си изцяяялооо твой проблем. Доооообре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романчо всеки си прави колата за дадена дисциплина ти с това запознат ли си ?естествено че има и миля и 1/8 и 1/4 самоче всяка една кола ще е с различни настройки.а и така като ти чета мненията много вървят тея алфи бе.. официално предизвиквам всяка атмосферна алфа от софииско като дойде сезона,да им пръскам дупетата с 4 цилиндрова малолитражна хондичка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на 5-та ти свърши ресурса откъм предавки на безмислената дисциплина 402XX, и не вирее на високи скорости колата е бавна според някои хора ... Какво да се прави :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романчо всеки си прави колата за дадена дисциплина ти с това запознат ли си ?естествено че има и миля и 1/8 и 1/4 самоче всяка една кола ще е с различни настройки.а и така като ти чета мненията много вървят тея алфи бе.. официално предизвиквам всяка атмосферна алфа от софииско като дойде сезона,да им пръскам дупетата с 4 цилиндрова малолитражна хондичка :lol:

Че ти не я ли продаде? Или още бленуваш за нея? :lol: /това е в кръга на приятелската закачка/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз подкрепям колегата Egocentric и заставам заедно с него на всяка алфа която не е с принудително пълнене от столичния район, нека падне целия сняг и тогава на по-топло на алфите да не им се вярва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми колегата ти малко насра гащите и не пожела да ми даде номер за да го свържа с алфите от София... Ако искаш ти ми дай и ще ти уреждам да не се налага ги търсиш. Само че турбо алфите там са в 12-ки и 13. Taм не играят на дребно, като при вас :lol: Иначе мисля че има някакви в 14-ките атмосферки.Мисля, че някое комби ще се намери, като за теб. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха ние играеме на дребно а ти припадна с 5 коли от сивик с най-добро време 15,1 ?! хаха :lol: Споко като се стопи снега ще вадим бързите алфи ,и за 13 сек имам турбо отговор :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми колегата ти малко насра гащите и не пожела да ми даде номер за да го свържа с алфите от София... Ако искаш ти ми дай и ще ти уреждам да не се налага ги търсиш. Само че турбо алфите там са в 12-ки и 13. Taм не играят на дребно, като при вас :lol: Иначе мисля че има някакви в 14-ките атмосферки.Мисля, че някое комби ще се намери, като за теб.
Фен да не говориш за една 159 черна спортвагон кадето се водят, тя е доста силна знаем я таз алфа дава бая ядове но падна от Е46 330Д с чип, генерация, филтър, около 245 коня на колела от место алфата го сяде с една идея, но от летящ конете и нютон метрите си казаха думата и баварията го б, та ми е интересно дали за тая имаш предвит ? :) Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Roman,карая я малко по яваж....Ако може да ми разнищиш тази крилата фраза "Само че турбо алфите там са в 12-ки и 13. Taм не играят на дребно, като при вас :lol: " :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха ние играеме на дребно а ти припадна с 5 коли от сивик с най-добро време 15,1 ?! хаха :lol:

А пък ти припадна с 1 тир от хюндайче 1.5 мотор със 115 коня стартова мощност. Което дори няма времена на 400м.http://www.vbox7.com/play:9707604b :lol:P.S. А да добавям ли и факта, че отзаде те настига БМВ 330i което на 400м дава равна 15-ка, когато е било ново. При мисълта, че БМВ-то тръгна сума ти разстояние зад теб и пак те изравни. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Roman,карая я малко по яваж....Ако може да ми разнищиш тази крилата фраза "Само че турбо алфите там са в 12-ки и 13. Taм не играят на дребно, като при вас :lol: " :lol:

Нищо лично спрямо теб. Поста ми е насочен към тези, които се надценяват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да де ама всички които имаме Хонди :lol: ги четем постовете.Идеята ми беше да си спестяваме обидите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха ние играеме на дребно а ти припадна с 5 коли от сивик с най-добро време 15,1 ?! хаха :lol:

А пък ти припадна с 1 тир от хюндайче 1.5 мотор със 115 коня стартова мощност. Което дори няма времена на 400м.http://www.vbox7.com/play:9707604b :)
хахаха айде вади 13 сек бързи алфи на хюндайчето бе пичагада ти стане мъчно какво ще им се случи ;) мога да ти кажа че с заводско 1,6 съм избил зъбите на толкова спрели алфи v6 че няма да ти се повярва :) И пак ти казвам като се стопи снега да ги наредиш, ще те подсетя ;) ама да си подкрепиш смелите приказки и с левчетаПС: бмв-то ме изравни като върнах газта и това си личи мн ясно :lol: аи не е сток мишка :D Редактирано от EGocentric

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да де ама всички които имаме Хонди :lol: ги четем постовете.Идеята ми беше да си спестяваме обидите :lol:

Извинявай ако съм те обидил. Трябваше да уточне че поста е индивидуален, а не спрямо всички. Има наистина бързи хонди, но тези хора не пишат нного много, а повече се на чертата за разлика от други.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха айде вади 13 сек бързи алфи на хюндайчето бе пичагада ти стане мъчно какво ще им се случи :lol: мога да ти кажа че с заводско 1,6 съм избил зъбите на толкова спрели алфи v6 че няма да ти се повярва :lol: И пак ти казвам като се стопи снега да ги наредиш, ще те подсетя :D ама да си подкрепиш смелите приказки и с левчетаПС: бмв-то ме изравни като върнах газта и това си личи мн ясно :) аи не е сток мишка :)

Aз няма да ти предложа V6 а 4-редови. Важното е че БМВ 330i с 15 сек. на 400м. избива твоите зъби и то ти е дало 100 метра преднина. БМВ-то ясно се вижда как те настига бавно и славно. В момента който те изравнява чукваш спирачката за да не стане по-смешен клипа.A и не си заводски, защото го пише в клипа че си с валове, олекотяван и тн. Срамно си е според мен. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха явно мн разбираш няма да споря с теб :lol: ако искаш да наредим и твоята алфа на чертата въпреки че е безпредметно нямам 16 сек кола за има интрига :lol: Сега сериозно спри да църкаш в темата а дай координати на лично и като му дойде времето си защити смелите приказки с пари Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха явно мн разбираш няма да споря с теб :lol: ако искаш да наредим и твоята алфа на чертата въпреки че е безпредметно нямам 16 сек кола за има интрига :lol: Сега сериозно спри да църкаш в темата а дай координати на лично и като му дойде времето си защити смелите приказки с пари Поздрави

ПРедполагам след като ТИ ме предизвикваш би дошъл да изпълниш заканата си или е лесно да лаеш чак от Шопия? Предварително ти приемам предизвикателството. Условеието е летящ от 80 до максимална скорост. Чакам да изпълниш предизвикателството си след, като си го отправил. Някой който църка си ти. Колегата ти сподели гонка, която ми се стори съмнителна. 136 коня кола бие на доускорение с 1 кафе разстояние 220 коня кола, която не тежи повече от 1600кг. И да не е алфа, пак е леко съмнителен резултат и му предложих да бъде заснета гонка срещу кола която е по-бавна на доускорение от въпросната. От там се насра колегата ти, а ти започна да църкаш. Както ти казах, остави ми номера си и ще те свържа с нужните хора, като му дойде времето.П.П. Не си мисли, че след изписаното съм забравил за предизвикателството ти. Чакам да изпълниш заканата. КОлегата със Сивика, който ме би дойде чак от Пловдив за да изпълни неговата. Покажи пред всички че не си лайка и след като си ме предизвикал ще изпълниш думата си. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

публичност ли търсиш какво не мога да разбера няма да се излагам да споря с теб пред всички Въпросната черна хонда вече не е моя а и с такива измислени дисциплини 80-макс на село тука в Шопия 0-402 караме :lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

публичност ли търсиш какво не мога да разбера няма да се излагам да споря с теб пред всички Въпросната черна хонда вече не е моя а и с такива измислени дисциплини 80-макс на село тука в Шопия 0-402 караме :lol:

Да разбирам ли, че се отдръпваш от заканата си срещу мен след всичко изписано?Като въпросната Хонда не е твоя, защо ме предизвикваш на гонка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато приключа с Роман ще стане Новел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чети си личните бе Мишок !казах ти че така ще кореспондирам с теб не тука а и имам хонда вече не се бой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kak бе, редовно имаше предложения за 300 до 400 :) Сори за оффа :wacko: п.п. поста ми да не се свързва с въпросния спор, просто се пресетих и ми стана смешно. Не се отнася за никой от по-горе :bow: п.п.п. Хюндая като няма време да не да означава че е бавен. Все пак го е правил не кой да е :lol:;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чети си личните бе Мишок !

казах ти че така ще кореспондирам с теб не тука а и имам хонда вече не се бой

Прочетох ги. И от написаното видях, че не искаш да изпълниш заканата си.

1.

ако искаш да наредим и твоята алфа на чертата въпреки че е безпредметно нямам 16 сек кола за има интрига :wacko:

2.Извядка от лично съобщение:

Нямам никакво желание да ходя до злокучене за старт с спрелата ти алфа

Щом сме тръгнали на обиди и да се шубелим от дизели, ясна е работата. Няма смисъл да продължаваме корепонденцията. Редактирано от Roman
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п.п. Хюндая като няма време да не да означава че е бавен. Все пак го е правил не кой да е :wacko::bow:

Сано че си спонням че и на Хюндая се присмиваше нещо и после изрева колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека стане март-април и ти плащам нафтата до София да дойдеш да я наредя тая италянска печка в 17ките, да паднеш толкова лошо че от срам да си изтриеш профила във форума

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека стане март-април и ти плащам нафтата до София да дойдеш да я наредя тая италянска печка в 17ките, да паднеш толкова лошо че от срам да си изтриеш профила във форума

Koгато съм предизвиквал хора, отивал съм в градовете им ( Варна примерно )Който предизвиква той отива на гости. Нафта не можеш да ми платиш, това ми е пределно ясно. Купи си кола първо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятел, и нафтата мога да ти купя и кола си имам ти ела и на чертата може да огледаш след това няма да имаш възможност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ти явно верно искаш някаква публичност и да се правиш на интересен пред всички !Ок и ако имаш предвид че аз съм се подигравал на хюндая жестоко се бъркаш тъй като аз тази кола я познавам от мн време и излязох за да покажа колко върви всъщност.А по въпроса с старта с твоята кола найстина е безпредметно и го приемай ако искаш за отмятане боли първичния полов белег :wacko: За съвсем друго говорехме, ние с хондите го играехме на дребно и ти щеше да ни вадиш мн бързи и турбо и атмосферни коли !Чакам това да стане до тогава ти църкай и се прави на бърз тука ако това те кара да се чувстваш по-добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Роман ,познавам се с НЕНО(нео) преди имаше 145 1.6 120 коня с валове и други такива неща сигурно го знаеш.После фиат 1.9 дизел 15 сек . (и с двете съм се пускал ) даже със втората 0-200.(преди години още).Като цяло по мои наблюдения и двете коли не бяха кои знае колко силни за това което им беше правено.За това лично на мен ми е лубопитно каква е тази 4 цилиндрова 14 сек алфа :wacko: Надявам се да не зачетеш поста ми като заяждане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Роман ,познавам се с НЕНО(нео) преди имаше 145 1.6 120 коня с валове и други такива неща сигурно го знаеш.После фиат 1.9 дизел 15 сек . (и с двете съм се пускал ) даже със втората 0-200.(преди години още).Като цяло по мои наблюдения и двете коли не бяха кои знае колко силни за това което им беше правено.За това лично на мен ми е лубопитно каква е тази 4 цилиндрова 14 сек алфа :wacko: Надявам се да не зачетеш поста ми като заяждане.

Естествено, че няма го зачета като заяждане. Когато човек нормално контактува с мен без насмешки, така и аз с него ще бъда сериозен.ЗА Нено не говорим въобще. Неговата кола е за писта. Колите които ми идват на ум са на GTV 3.2 GTA и 145 2.0 QV Естествено колите не са стокови. А за турбо конверсиите са вече доста на брой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, моля вече без глупости, заяждания, обиди и т.н. Гонките и споровете си ги уреждайте на ЛС, а в темата пишете резултите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...