honchetobg 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2013 (Редактирано) Здравейте, значи става дума за наскоро закупена само с един ключ HONDA CIVIC - 1.4/90 к. - 2002 г. - 7 генерация . Въпроса ми е къде в Пловдив може да се направи авто ключ с чип за този модел HONDA , че като е само с един ключ ами ако се счупи или загуби :(/> ?С търсачката не намерих нищо конкретно за този модел за Пловдив единствено разбрах че след 2000 г. ключовете с чип за HONDA се правили по трудно и по скъпо от по старите . Редактирано 30 Октомври, 2013 от honchetobg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #2 Отговорено 3 Ноември, 2013 Здравей, в магазин Баумакс (Практикер, Бриколаж) - цената е 90-100лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #3 Отговорено 3 Ноември, 2013 На "Пещерско шосе" на сетофара за хирургиите, зад автобусната спирка (в посока центъра) има ключарско ателие. Там има машина, с която копира кодът на чипа и ти прави същия ключ. Цената е по-добра от горната, но най-добре иди питай и сподели после тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honchetobg 0 #4 Отговорено 12 Ноември, 2013 Здравейте, след доста обикаляне по ключарски ателиета да питам дали правят авто ключове с чип за моя модел кола в крайна сметка се разбра ,че на всички хонди след 2000 г. се правят на малко места в Пловдив и не могат да се копират чиповете , а се програмират в имобилайзера на колата това ми го обясниха всички ключари чийто ателиета посетих . Обиколих общо девет ателиета поне толкова знам от който само три можеха да правят авто ключове за HONDA след 2000 г. от който на едното било с няква предварителна уговорка защото вика ли друг майстор само за програмирането нещо не ми хареса и си тръгнах на другите две ателиета ми обявиха такива цени по високи от цитираните в поста по горе че ме отказаха . В крайна сметка ми помогна един колега на който братовчед му карал CRV- 2003 г. и си е правил резервен ключ с чип а пък него го завел приятел който си е правил за HRV - 2001г. та ме упътиха и мен . За около двадесет минути резервния ключ с чип за моята HONDA CIVIC -2002 г. 7 генерация беше готов на нормална цена, ателието се намира зад спирката на Сточна гара от страната на университета улицата се казва ул. Кръстьо Пастухов № 40 . С този проблем приключих защото според мен да нямаш резервен ключ си е проблем не знаеш кога може да го загубиш, счупиш и нещо друго ,сега май ще правя предница че тропането от пред от дясно като че ли се увеличава но това е друга пусната тема в която не получих почти никакви отговори .;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 12 Ноември, 2013 Колега благодаря за информацията,но сподели все пак колко излиза направата на резервен ключ там.Вероятно и други хора имат желание да си изкарат дубликат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 12 Ноември, 2013 Ми явно е тайна щом не е споменал цената-мене тука в Добрич ми искат 100 лв и съм се отказал засега,докато събера излишни кинти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jersey 3 #7 Отговорено 26 Септември, 2014 Здаравейте колеги. От три дни съм горд собственик на Honda Jazz модел 2006 г. която естествено джамбазите ми я продадоха с един ключ. Специално благодарско изказвам към колегата honchetobg. След като отидох на посочения от него адрес (ул. Кръстьо Пастухов № 40) бях повече от приятно изненадан - цената за израдотка на ключ с чип без бутони и обучение беше 65 лв и отне около 90 мин. Също така каза че може да програмира отделно от ключа китайско дистанционно за 40 лв. или за 160 лв. направа на оригинален ключ с чип и дистанционно с два бутона в него. За сравнение цените в офицялното представителство на Honda в Пловдив са: 106 лв - заготовка ключ - срещу тази сума получаваш само заготовката и отиваш ключар да ти я нареже; 54 лв. - обучение 404 - ключ с дистанционно само заготовка отново. Надявам се инфито да Ви е полезно скъпи бъдещи съфоромци 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #8 Отговорено 26 Септември, 2014 Аз също ще изкарвам втори ключ на Логото и чух добри отзиви за това ключарско ателие.Радвам се,че и колегата е споделил мнение за това!Цената определено е доста по-добра всравнение с други места където съм питал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jersey 3 #9 Отговорено 26 Септември, 2014 Инфото по-горе което съм побликувал е от дата 25.09.2014 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове