М.И.Я. 30 #1 Публикувано 17 Октомври, 2013 Поправимо ли е дрънченето във вратите на 6та хеч. Мисля че е често срещан проблем. Мисля че идва от връзката вътрешната дръжка и механизма за заключване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1568 #2 Отговорено 17 Октомври, 2013 Може и стъклото да дрънка, или механизъма за отваряне/затваряне на стъклото?!Иначе да, всичко е поправимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 17 Октомври, 2013 Моята започна да трака след като сложих алЯрма. Тракаше точно "ключето/лостчето", ако мога така да го нарека, което показва дали колата е заключена или не.Как го оправих: Свалих панелчето което е около него и дръжката за отваряне на вратата, след това свалих самото лостче и зад него има една метална работа (като телче, хич ме няма в термините :rolleyes: ) която реално го държи и дърпа, малко я разпънах за да го държи по-стабилно и готово...Дано съм бил полезен 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 17 Октомври, 2013 На колегата не знам, но на мен определено ми беше полезен. Това дрънчене отдавна ме трови 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #5 Отговорено 17 Октомври, 2013 благодарско на колегата spirit ще пробвам по неговия начин намеря ли време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 17 Октомври, 2013 Реално е много лесно Като свалите лостчето ще видите кое го държи и трябва само да се разпъне леко. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #7 Отговорено 18 Октомври, 2013 Нали става въпрос за лостчето което държи копчето което показва отворено/затворена на врата ( мале как го обясних ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 18 Октомври, 2013 Да, самото лостче от вътре се държи на една метална планка, която трябва да се разпъне леко и при мен проблема се реши.п.п. в по-горния пост съм писал че е като телче, то си е цяла планчица, сега го видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове