v1k7or 34 #1 Публикувано 14 Октомври, 2013 Здравейте колеги. Някой има ли си на идея какви пари стъпва автовоза от Германия до България ? И дали, ако си докараш колата на собствен ход ще ти излезе по-евтино или да не се занимавам изобщо ?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 14 Октомври, 2013 По-скоро някой с платформа ще ти свърши работа,иначе може и да е малко по-евтино сам да си я докараш,но не си заслужава,ако няма да ходиш до там за да я избираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 14 Октомври, 2013 Колата вече е купена и се намира в Германия, трябва ми обаче пренос до тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 15 Октомври, 2013 На автовоза превоза струва между 700 и 900 лева ,според зависи кой ти я кара колко коли кара колко е твой човек и такива работи !Мойта ми я докара човека за 700лв пролетта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 41 #5 Отговорено 28 Октомври, 2013 Докарване на ход от мен на моята собствена кола миналата година, ми излезе 1300лв.Това включва разходи за:- отиване до там- застраховка и транзитни номера- 1 спане по пътя на връщане (в Австрия)- храна- бензин- пътни такси и винетки във Австрия, Словения, Хърватска и Сърбия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #6 Отговорено 28 Октомври, 2013 Транспорта е намерен и вече се чака колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 29 Октомври, 2013 е кажи поне 700лв ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #8 Отговорено 29 Октомври, 2013 Ами не го уреждах аз транспорта и не мога да кажа точна цифра, но е около тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове