HONDA CIVIC 79 1 #1 Публикувано 3 Октомври, 2013 Реших да ги сменя тези вътрешни накрайници но ударих на камък понеже само на тези англичанки вътрешната и външната резба са еднакви по 14мм.а продават само 12/14мм.и какво направих сложих си ги пак старите,имат лек луфт и може би ще изкарат още известно време но какво правим като станат нацяло за смяна и ги няма отделно от рейката? Не знам някой колега чувал ли е за това че ги разглобявали сменяли някаква втулка грес и ставали като нови.Ако някой има решение на проблема ще съм му благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA CIVIC 79 1 #2 Отговорено 20 Октомври, 2013 Явно никой колега с английски сивик не ги е сменял тези накрайници и все пак ако има някой нека ми помогне че тропат ужасно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #3 Отговорено 20 Октомври, 2013 Колега, малко ми е странно да няма размера за англичанката. Провери ли в по-големи магазини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA CIVIC 79 1 #4 Отговорено 17 Ноември, 2013 Намерих ги най накрая тези накрайници в евро 07 на марката "555" japan. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #5 Отговорено 18 Ноември, 2013 точно си мислех за еврото че не може да ги нямат. Та те са вносители за над 50% от магазините в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #6 Отговорено 14 Януари, 2014 Извинявам се ,че повдигам по-стара тема,но какъв е номера на тия накрайници ,че съм в страшен филм с тях.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #7 Отговорено 28 Март, 2014 И мен ме касае този въпрос. Не е за вярване, че толкова много англичанки, а никой не е сменял накрайници... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA CIVIC 79 1 #8 Отговорено 24 Април, 2014 SR-6370 Е каталожния им номер в евро 07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 27 Април, 2014 Като си купувате накрайници от там си вземете 2-3 комплекта да изкарате поне 2-3 години мойте се разтропаха на 1-вата. По-добре си поръчайте директно от англия . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 30 Април, 2014 Вносители на боклуци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове