Jump to content
pucky

Газов инжекцион за Хонда Джаз

Recommended Posts

някой, който има може ли да снима газовата бутилка ... интересува ме как най-вече предпочитат да се слага - на мястото на резервната гума или не.също така някакви най-общи впечатление след минаване от бензин на газ ... обмислям такава промяна, но още не съм много сигурен дали си струва, след като за година правя 10-12K км.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези километри не си струва, особено на Джаз, който би трябвало да е икономична въшка :P ...

Редактирано от vpop

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... ами моите наблюдения относно разхода са, че е средно около 6/100 гори, ама много си зависи. общо взето ако тръгне да "гори"/работи по един начин, така си кара до следващото пълнене на резервоара. засичал съм 2 пъти с пълнене до горе, минаване на определени км и пак пълнене до горе(на колонка) ... и двата пъти ми показа стойност, която отчита и бордовия компютър на таблото.та, за градско - понякога гори под 6, понякога минава 6 и стига 6,5-6,6 ... стигало е и 7. зимата - около 7 и над тази стойност, но там вече е разбираемо.за извън градско ... пак си зависи. на магистралата с 130-140км/ч гори около 6,3-6,5, междуградско с 90-100км/ч гори 5,6-5,7

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай, просто не се занимавай с газ! :rolleyes: При този среден разход и средногодишен пробег, ще избиеш едно качествено ГИ след 2г. и чак тогава ще започнеш да икономисваш! ;) Не се ръководи просто от идеята, защото всички които сме направили компромиса с газта, е само и единствено по икономически причини. В сравнение с теб и твоята малка и икономична количка, въртим значително повече километри...Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...