Jump to content
Veseliq

Часовника Kappa от OMV, струва ли си?

Recommended Posts

Трябва ми евтин, лек, гумен и по възможност здрав часовник с таймер за спорт. Сетих се, че има един Kappa от промоцията на OMV, за 42лв със събрани точки. Тъй като при зареждане с MaxxMotion дават двойно точки - с по един резервоар събрах цели картончета, но така и не си взех нищо. Чудя се този часовник става ли за нещо и оправдава ли 42та си лева? Ще го ползвам за фитнес - има шанс да го ударя някъде в залата, има шанс да го намокря... Някой взел ли си го е да каже?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще го ползваш само във фитнеса определено не си струва.Часовника вече е бижу, защото часовници навсякъде бол,особено във всеки фитнес!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подарявам попълнено картонче, което взех с единственото зареждане в ОМВ от години. За мен тази промоция е тотална щета и никой от артикулите не си заслужава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си взех часовника точно за спорт. Има си таймер, обиколки, крачкомер, разходомер и т.н. Аз ползвам само таймера :DНа външен вид ми хареса. Гумен е, не е тежък. Върши си ми перфектно работата, за която го взех. Като отидеш на касата ги помоли да ти извадят един да го разгледаш и сам си прецени дали си заслужава :)Мислех да си взимам хронометър, но са на същата цена.

Редактирано от at_chuchev
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще го ползваш само във фитнеса определено не си струва.Часовника вече е бижу, защото часовници навсякъде бол,особено във всеки фитнес!

Аз си имам хубав часовник-бижу. Както съм писал в темата ми трябва лек, гумен часовник с таймер за фитнеса. Защото там може и да има часовник, но не мога да го гледам постоянно и не ми е удобно.

Подарявам попълнено картонче, което взех с единственото зареждане в ОМВ от години. За мен тази промоция е тотална щета и никой от артикулите не си заслужава.

Ако се съди по промоциите на OMV в по-западна Европа, предстои промоция на часовници и спортни аксесоари Puma, които изглеждат много по-добре, както на ножове Thomas, които също изглеждат доста качествено. Но да, тази промоция на Kappa си е пълна глупост - скъпи боклуци. Но и промоцията на EKO с куфарите ми се стори безполезна. Май само на Легото в Shell се изкефих ;)

Аз пък си взех часовника точно за спорт. Има си таймер, обиколки, крачкомер, разходомер и т.н. Аз ползвам само таймера :DНа външен вид ми хареса. Гумен е, не е тежък. Върши си ми перфектно работата, за която го взех. Като отидеш на касата ги помоли да ти извадят един да го разгледаш и сам си прецени дали си заслужава :)Мислех да си взимам хронометър, но са на същата цена.

Благодаря ти за мнението! В крайна сметка от колко време го ползваш? На мен единствената причина да не го взема би била ако е боклучав и се чупи лесно и бързо. Има спортни Casio часовници по 80-100лв, но ако този не е пълен боклук, няма смисъл да давам 2 пъти повече пари. Така де - ще отида да го видя днес. Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега съм го ползвал около един месец във фитнеса. Ползване на таймера между всяка серия (4,5 тренировки в седмицата), т.е. доста натискане на бутончетата :)/> За сега си е наред. Само веднъж ми беше избледнял единия сектор на едната цифра, но май беше, защото вкъщи е седял на директно слънце. След един ден се оправи. Мисля, че с касовата бележка има и няква гаранция... май или 1 или 2 години.

Редактирано от at_chuchev
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно приятелче си е взело(не съм го разглеждал много), обаче нямам преки впечатления от колко време го носи, не е много така или иначе, защото е взет с тази промоция, но реално, ако ти хване окото и не изглежда свръх зле(по твоя преценка), можеш да си го вземеш, то спортен часовник под 50 лева е трудно да се намери въобще, въпреки че доста са послъгали за цената, която едва ли е смъкната с 80 лева...аз си взех един часовник да си следя обиколките и пулса, мога да кажа, че моя ми вдъхва повече доверие или респект от този, като цяло стъклото(или пластмасата) при моя изглежда дебела, не съм я тествал ексремно, но единствения начин да се провери Каппата е да се пробва :)Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще мина днес след работа да го взема. Мерси много!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...